بانک صنعت و معدن باید با ابزارها و روش های جدید منابع مالی ایجاد کند ونباید تنها به منابع بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی وابسته باشد .
وزیر صنعت،معدن وتجارت گفت: بانک صنعت و معدن باید با ابزارها و روش های جدید منابع مالی ایجاد کند ونباید تنها به منابع بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی وابسته باشد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید وتجارت ایران (شاتا)؛« مهندس محمد رضا نعمت زاده» درمراسم تودیع و معارفه مدیرعامل بانک صنعت ومعدن با بیان این مطلب،افزود: برای آن دسته از طرحهای صنعتی و معدنی که دارای توجیه فنی و اقتصادی صادرات محور و اشتغال زا میباشند باید تدابیری ازسوی دولت اتخاذ شود تا مشمول معافیتهای مالیاتی به مدت 5 سال شوند.
وی گفت: این معافیت مالیاتی می تواند برای بنگاههای صنعتی مفید بوده وموجب رشد تولید شود.
به گفته نعمت زاده؛ بنا به گزارش بانک مرکزی رشد منفی12درصدی صنعت به معنی خروج بسیاری از صنعتگران از عرصه صنعت است.
وزیرصنعت، معدن وتجارت با بیان اینکه صنعت بخشی از اقتصاد بوده و به تنهایی نمیتواند راهی را پیش ببرد، افزود: این وزارتخانه بیش از 38 درصدGDP اقتصاد را دارا می باشد لذا باید حمایت بیشتری از سوی سایر دستگاهها از این بخش شود.
مهندس نعمت زاده در ادامه گفت: بانک صنعت و معدن به تنهایی توسط مدیرعامل و یا چند نفر عضو هیات مدیره قابل اداره نیست بلکه با حمایتهای دولت، وزارت اقتصاد و دارایی، همکاری سایر بانکهای توسعهای میتواند رشد اقتصادی منفی کنونی کشور را حداقل صفر نزدیک کند .
وی در پایان سخنان خود گفت: با هماهنگی و همکاری بانک صنعت و معدن با ستاد وزارتخانه میتوان در شناسایی و کمک به طرحهای صنعتی و معدنی که دارای توجیه فنی و اقتصادی هستند، موفق تر عمل نمود.
برپایه این گزارش؛« قربان دانیالی» مدیرعامل سابق بانک صنعت و معدن گفت: از ویژگیهای ممتاز این بانک نسبت به سایر بانکها وجود بیش از 77درصد کارکنانی با تحصیلات بالای دانشگاهی است.
وی در بیان موفقیتهای بانک صنعت و معدن در طول 25 ماه خدمت خود گفت: دریافت جایزه بین المللی «ادفیا»، جایزه ارتقاء سلامت اداری از قوه قضاییه، جایزه از بانک مرکزی به منظور تامین مالی برای معادن و صادارات غیرنفتی از جمله موفقیتهای این بانک به شمار می آید..
در ادامه این جلسه «علی اشرف افخمی» مدیرعامل جدید بانک صنعت و معدن نیز در این جلسه گفت: بانک توسعه آسیایی 163 میلیارد دلار و بانک توسعه اسلامی 130 میلیارد دلار سرمایه داشته و این درحالی است که بانک صنعت و معدن سرمایهای کمتر از یک میلیارد دلار فعالیت می کند.
وی افزود: تجهیز منابع، افزیش سرمایه، بکارگیری ابزارهای نوین و استفاده بیشتر از منابع صندوق توسعه ملی از موارد درخواستی این بانک می باشد .
وی درادامه خاطر نشان کرد: البته این بانک هم میبایست بدنبال تجهیز منابع باشد و از حیث اتوماسیون بانکی و« کربنکینگ» خدماتی با کیفیت و نوآوری جدید به مشتریان خود ارائه کند تا به عنوان یک بانک توسعهای نقش اصلی خود را در توسعه پایدا رکشور و ایجاد اشتغال با رعایت استانداردهای حرفهای عمل نماید.