در بخشی از این حکم آمده است: جلب مشارکت بانوان در حفاظت از طبیعت و محیط زیست، توجه به محوریت خانواده در اصلاح شیوه های زندگی و الگوی مصرف، ارتقاء آگاهی ها و تقویت فرهنگسازی در این زمینه و بهره مندی از سرمایه اجتماعی عظیم دختران و زنان کشور از مهم ترین وظایف مشاور در امور بانوان محسوب می شود
با حکم معصومه ابتکار؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، شهربانو امانی به عنوان مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در امور زنان و خانواده منصوب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رسانی دولت به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در حکم معصومه ابتکار خطاب به شهربانو امانی آمده است: جلب مشارکت بانوان در حفاظت از طبیعت و محیط زیست، توجه به محوریت خانواده در اصلاح شیوه های زندگی و الگوی مصرف، ارتقاء آگاهی ها و تقویت فرهنگسازی در این زمینه و بهره مندی از سرمایه اجتماعی عظیم دختران و زنان کشور از مهم ترین وظایف مشاور در امور بانوان محسوب می شود.
امید است با هماهنگی و همکاری معاونین محترم سازمان، روسای ادارات کل استان ها و برقراری ارتباط فعال با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در چارچوب وظایف سازمانی موفق باشید.
یادآور می شود، شهربانو امانی نماینده سابق ارومیه در مجلس شورای اسلامی بوده است.