وزیر دادگستری تصریح کرد: راه بسیج راه استقامت و گذشت و پاکی و اخلاص و خدا خواهی و حق طلبی است و اگر کسی در این راه قدم برداشت به هدف می رسد و این هدفی است که خدا می پسندد
وزیر دادگستری گفت: راه بسیج راه استقامت و گذشت و پاکی و اخلاص و خدا خواهی و حق طلبی است و اگر کسی در این راه قدم برداشت به هدف می رسد.
مصطفی پورمحمدی صبح امروز درجمع کارکنان و بسیجیان وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی با تبریک هفته بسیج و بیان این مطلب که فرهنگ بسیجی متاسی از فرهنگ کربلا و عاشورا و ادامه دهنده خط سرخ ایثار و شهادت و ایمان راسخ و پایداری است، گفت: خوشبختانه ملت ما در راه پیروزی نهضت از این فرهنگ برخوردار بوده و از آن بهره می برد و با پیروی از اباعبدالله الحسین(ع) و یاران و فرزندانش راه عزت و افتخار را انتخاب کرده است.
پورمحمدی افزود: در این راه خداوند هم پیروزی را نصیب ملت ما کرد و در این سی و چند سال پس از انقلاب با حفظ این فرهنگ و تفکر، خوشبختانه دستاوردهای بزرگی نصیب ما شده است و با وجود همه فراز و فرودها و مشکلات و سنگ اندازیها و کینه توزیها توانسته ایم از سرزمین و کیان و آرمانها دفاع کنیم و جایگاه مناسبی را در جایگاه منطقه ای و بین المللی بدست آوریم.
وزیر دادگستری در ادامه سخنانش گفت: نسبت به نوع نگاه بسیجی و رفتار بسیجی هرچه بیشتر صحبت کنیم در جهت بهبود شرایط موثرتر خواهد بود و این تنها تکراری بر تاریخ یا صرفا یک نگاه ایده آلی یا آرمانی یا مباهات به افتخارات و دستاوردها نیست، بلکه یک نیاز جدی برای زندگی امروز و ادامه حیات و حرکت مان است.
وی گفت: اگر می خواهیم بر اساس ارزش ها، باورها و اعتقاداتمان حرکت کنیم، باید از مسیر تفکر بسیجی حرکت کرده و به جلو برویم؛ تفکر بسیجی یک امتیاز نیست؛ یک حرکت با ویژگیهای بهتر نسبت به راهکارهای دیگر نیست؛ تفکر و راهکار بسیجی تنها راه رسیدن به آن هدفی است که برای خودمان تعریف کرده ایم.
وزیر دادگستری تصریح کرد: راه بسیج راه استقامت و گذشت و پاکی و اخلاص و خدا خواهی و حق طلبی است و اگر کسی در این راه قدم برداشت به هدف می رسد و این هدفی است که خدا می پسندد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: چنانکه در قرآن نیز ذکر شده است، صراط مستقیم یک راه است و راه حزب اللهی ها برای رسیدن به مقصود بهتر و نزدیک تر است؛ بنابراین برای رسیدن به هدف و پیروزی و رستگاری باید حزب اللهی شد و در مسیر خدا گام برداشت و در این راه اگر زاویه انحرافمان کم باشد امکان بازگشت به مسیر وجود دارد اما از راه انحرافی کسی به مقصد نمی رسد.
پورمحمدی با اشاره به توافق ژنو و مذاکرات هسته ای ایران با 5+1، دانش هسته ای را دستاوردی مهم بر شمرد که برای دستیابی به آن تلاشهای زیادی صورت گرفته است.
وی ضمن اشاره به اینکه در طول سالهای گذشته در کنار توسعه و رشد دانش هسته ای ایران در سایر علوم و فنون نیز به رشد و تعالی دست یافته ایم، دستیابی به دانش هسته ای را در شرایطی دانست که تحریم ها و فشارهای غرب در این خصوص روزبه روز بیشتر شده و چهره و اثر واقعی تحریم ها در ماههای اخیر در حال عیان شدن بود.
وزیر دادگستری منطق دنیای استکبار و قدرتهای برتر را بر مبنای الحق لمن غلب دانست وافزود: قدرتهای بزرگ به تبع دارا بودن دانش و قدرت جهانی خود را ملاک و آینه حق دانسته و نمونه بارز این منطق را می توان در حق وتو که حقی ناعادلانه است مشاهده کرد و متاسفانه در برابر این امر تحمیلی چاره و گریزی وجود ندارد.
وی تلاش و برنامه اصلی ایران در مذاکرات ژنو را حفظ حقوق و منافع کشور و کاهش فشارها دانست و وظیفه اصلی را تا زمان رسیدن به شرایط مطلوب و نقطه آرمانی، تلاش برای دستیابی به حق بیشتری درعرصه جهانی و لاجرم کاهش امکان تجاوز دشمنان دانست که در شرع مقدس نیز تاکید شده است.
پورمحمدی در ادامه افزود: آنچه در این روزها و در قالب گفتگوهای ژنو صورت گرفته بهترین اقدامی است که می توانسته انجام شود و بهترین دستاوردی است که می توانستیم به دست آوریم و معتقدم هیچ امکان بیشتری برای دسترسی در این موقعیت برای ما وجود نداشت.
وزیر دادگستری با اشاره به انتقادها از توافق ژنو گفت: مدعیان یا اطلاعات کافی ندارند و یا مغرض بوده و یا به خاطر رقابتها، حسادتها و عدم تحمل ها زبان به انتقاد و اعتراض می گشایند. آنچه اتفاق افتاد در شرایط فعلی بهترین و نه خوب بلکه در شرایط فعلی عالی است.
مصطفی پورمحمدی ضمن اشاره به اینکه در مسایل هسته ایی در بعد سیاسی فنی و امنیتی آشنایی دارد، توافق به دست آمده در مذاکرات ژنو را در شرایط فعلی بسیار خوب توصیف کرد.
وی به میدان آمدن نظام اسلامی و قرار دادن قدرتهای بزرگ را در شرایطی که کشور مجال قدرت نمایی و حضور پیدا کند را کاری ارزشمند و قابل توجه برشمرد که مدیون تلاش مجموعه عظیم ملت و مقامت امام و رهبری، ایثارگران، شهادتها و پایداری جوانان و سیاستمداران و مدیران جامعه برشمرد.
وی دلیل همراهی و گفتگوی قدرتهای بزرگ با ایران را به دلیل برگ برنده و موقعیت ایران دانست و گفت: چیزی که ما به آنها دادیم برای آنها مهم بود و نه برای ما اما چیزی که ما در مذاکرات ژنو به دست آوریم موضوع مهمی بود که هم برای ما و هم برای آنان اهمیت فراوانی داشت و لازمه حفظ آن استفاده از ادبیات و روشهای مناسب آن است.
برای دشمنان ما این موضوع مهم بود که به زعم خود ایران را از دستیابی به سلاح اتمی باز داشتند اما واقعیت این است که آنها از ایران پیشرفته، عزتمند و مقتدر در هراس هستند و نه از ایرانی با سلاح اتمی.
وزیر دادگستری قدرت دنیا غرب را قدرتی برگرفته از بمب و نیروی نظامی دانست که تاریخ مصرف آن در دنیای امروز به سر آمده است.
وی با اشاره به اینکه ما بر اساس شرع مقدس و اخلاق و همچنین حکم رهبری دلیلی برای تهیه و استفاده از سلاح اتمی نداریم گفت: ایران سالهاست که جزو 5 کشور اول دنیا در سرم سازی و علوم بیولوژیک است و علیرغم توان تولید و به کارگیری سلاح شیمیایی در جنگ تحمیلی، بر اساس امر امام و رهبری معظم هرگز از این موقعیت استفاده نشده است.
پورمحمدی با اشاره به اینکه شکستهای پی در پی اسرائیل و سایه سنگین اسلام و ایران بر سر این رژیم غاصب از ناحیه ایران عزتمند، پیشرفته و مقتدر است و نه ایرانی با سلاح اتمی، مخالفت شدید اسرانیل با توافق ژنو را دلیلی بر موفقیت و پیروزی ایران در این موضوع دانست و گفت: اسرائیل قرار ژنورا بدترین قرار داد تاریخ می داند زیرا برای آنان ایران قدرتمند و با عزت مایه خطر و نابودی است.