ستاری: افزایش صادرات دانشبنیان و کسب درآمد ارزی یکی دیگر از اولویتهای این معاونت، از زنجیره ایده تا محصول محسوب می شود تا در نهایت منجر به حل مشکلاتی از قبیل اشتغال و رفع مشکلات کشور شود. به طور کلی باید به نقطه ای برسیم که مشکل اشتغال جوانان به خصوص در دانشگاه ها را از این طریق حل کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، ظهر امروز با جمعی از خبرنگاران، دبیران و سردبیران بخشهای علم و فناوری رسانههای دیداری، شنیداری و مکتوب دیدار و گفت گو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در این نشست که در محل معاونت علمی و فناوری برگزارشد،سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری و رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی و کاظمی، مشاور حوزه ریاست حضور داشتند.
این نشست به تدبیر مرکز روابطعمومی و در آستانه هفته پژوهش حول محور گفت و شنود و آشنایی بیشتر خبرنگاران با معاون علمی و فناوری رئیسجمهور صورت گرفت و ستاری؛ ضمن تشکر از خبرنگاران به پیشنهادها و دغدغههای خبرنگاران پاسخ دادند.
ایجاد اشتغال دانشبنیان برای فارغالتحصیلان
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به اینکه تشکیل معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری براساس منویات مقام معظم رهبری بوده و جزو اولویت های رئیسجمهور و دولت تدبیر و امید است، ادامه داد: یکی از ماموریت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد اشتغال دانشبنیان در یک فضای رقابتی سالم به خصوص برای فارغالتحصیلان دانشگاهی است. همچنین افزایش صادرات دانشبنیان و کسب درآمد ارزی یکی دیگر از اولویتهای این معاونت، از زنجیره ایده تا محصول محسوب می شود تا در نهایت منجر به حل مشکلاتی از قبیل اشتغال و رفع مشکلات کشور شود. به طور کلی باید به نقطه ای برسیم که مشکل اشتغال جوانان به خصوص در دانشگاه ها را از این طریق حل کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید تفاوت بین پژوهش و فناوری در کشور مشخص شود، تصریح کرد: در این زمینه باید حمایت از فعالیت های پژوهشی منجر به دستاوردهای کاربردی برای مردم شود و به طور کلی ایده ها به بازار راه پیدا کند، البته در این زمینه باید از توان تمامی وزارت خانهها بهره برد.
ستاری با اشاره بر همدلی تمامی اعضای هیئت دولت مبنی بر حفظ اعتدال و جلوگیری از موازی کاری از سوی دستگاه های اجرایی بر وجود اهمیت بحث فناوری در نگاه تمامی وزرای دولت تدبیر و امید تاکید کرد.
در این نشست پرویز کرمی، مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی نیز با با بیان اهداف این جلسه و اینکه تثبیت گفتمان علم و فناوری در جامعه و ترویج علم فقط با بهره مندی از نیروی رسانه امکان پذیر است، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اصحاب رسانه، به برخی از پرسش ها در رابطه با چگونگی تعامل و اطلاع رسانی این معاونت با رسانهها پاسخ گفت.
برگزاری دومین دوره مهارت افزایی خبرنگاران بخش های علم و فناوری
وی در ادامه از برگزاری دومین دوره مهارت افزایی خبرنگاران بخش های علم و فناوری در آینده خبر داد.
همچنین در این نشست خبرنگاران، دبیران و سردبیران بخش های علم و فناوری رسانه های دیداری، صداوسیما و مکتوب به بیان دیدگاه های خود در این حوزه پرداختند.
از جمله این مباحث می توان به تاکید بر ارتباط مستمر رسانه ها با معاونین و مدیران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای ستادهای فناوری معاونت برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای خبرنگاران از سوی معاونت علمی، فراهم کردن زمینه های برقراری ارتباط برای اطلاع رسانی خوب و به موقع دستاوردهای علمی و فناوری، معرفی دستاوردهای علمی و فناوری به عنوان الگو به رسانه ها جهت اطلاع رسانی آنها، ضرورت سرمایه گذاری معاو.نت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بحث ترویج علم و عمومی سازی مباحث علم و فناوری، فراهم کردن خوراک خبری برای رسانه ها از سوی مراجع ذیصلاح قبل و حین و بعد از رونمایی از پروژه ها اشاره کردند.