در این مراسم که با حضور علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منوچهر منطقی رییس سازمان هوایی کشور و وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برگزار شد، وطنی بر اجرای طرح های کاربردی که منجر به توسعه فناوری و تجاری سازی و نوآوری شود، تاکید کرد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان صنایع هوایی کشور یک تفاهمنامه همکاری با موضوع استفاده از ظرفیت دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری برای توسعه صنعت هوایی امضا کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک تفاهم نامه مشترک همکاری با موضوع استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری برای توسعه صنایع هوایی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان صنایع هوایی کشور به امضا رسید.
در این مراسم که با حضور دکتر علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر منوچهر منطقی رییس سازمان هوایی کشور و دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برگزار شد، دکتر وطنی بر اجرای طرح های کاربردی که منجر به توسعه فناوری و تجاری سازی و نوآوری شود، تاکید کرد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی همچنین اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ارائه تسهیلات از محل اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از شرکت های دانش بنیان، بستر ایجاد اشتغال مولد و تولید کالای دانش بنیان در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی را فراهم می کند.
در بخش دیگری از مراسم امضای این تفاهم نامه معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز گفت: نخبگان جامعه و دانشگاهیان یک منبع عظیم ثروت برای توسعه کشور هستند و ما باید از ظرفیتهای این نیروی عظیم برای توسعه کشور استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: ایجاد اعتماد در صنعت به توانایی های دانشگاهها و تولید ثروت و انجام پژوهش هدفمند از اولویت های معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم در دوره اخیر بوده است.
براساس این گزارش، توسعه فعالیت های دانشی فناورانه مبتنی بر نیاز کشور با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های بالفعل و بالقوه تخصصی دانشگاهها ، مراکز پژوهشی و فناوری و قطب های علمی تابعه وزارت علوم در صنعت هوایی از اهداف این تفاهم نامه است.
همچنین همسوسازی پژوهش ها، آموزش ها و توسعه زیرساخت های تخصصی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها به سمت پاسخگویی به مطالبات علمی و نیازمندیهای تخصصی دانشی و فناورانه در حوزه صنعت هوایی و پشتیبانی از همکاری مراکز تحقیقاتی ، قطب های علمی، انجمن های علمی ، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری وابسته وزارت علوم برای پیشبرد صنعت هوایی از دیگر اهداف این تفاهم نامه مشترک است.
تفاهم نامه استفاده از ظرفیت دانشگاه ها برای توسعه صنعت هوایی برای مدت چهار سال به امضا رسیده است.
پایان پیام/