توانمندی دانشگاه های کشور ما در عرصه پیشبرد اهداف اقتصاد دانش بنیان در سطح بهترین دانشگاه های دنیاست ولی ما از این پتانسیل و توانایی موجود در دانشگاه ها کمتر استفاده می کنیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ترکیبی از شرکت های خصوصی سازی و دولتی سازی مناسبترین روش برای پیشرفت بخش علم و پژوهش به شمار می رود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید احمد معتمدی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره پیشرفت بخش علم و پژوهش عنوان کرد: ترکیبی از خصوصی سازی و دولتی سازی شرکت ها روش مناسبی برای پیشرفت بخش علم و پژوهش به شمار می رود و همچنین دانشگاه های دولتی می توانند جایگاه خودشان را در این پیشرفت حفظ کنند.
وی همچنین تاکید کرد: توانمندی دانشگاه های کشور ما در عرصه پیشبرد اهداف اقتصاد دانش بنیان در سطح بهترین دانشگاه های دنیاست ولی ما از این پتانسیل و توانایی موجود در دانشگاه ها کمتر استفاده می کنیم.
این استاد دانشگاه درباره توسعه صنعتی کشور خاطرنشان کرد: توسعه صنعتی ما بر اساس دانش محور و دانش بنیان نیست یعنی دانش فنی حرف اول را نمی زند بنابراین تقاضای زیادی در کشور وجود ندارد.
به طور مثال ساخت خودرو تا زمانی که در حوزه مونتاژ است نیازی به تحقیق و دانشگاه ندارد اما زمانی که خودش خواست محصولی بدهد و ارائه مدل و ساخت آن برای خودش باشد دیگر نیازی به تحقیقات ندارد و در رقابت دنیا بین خودروسازان آن شرکتی موفق است که بتواند ماشینی با رادمان بهتر، تکنولوژی مناسبتر و کم مصرفتر را ارائه دهد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین اظهار کرد: کانون ها و سازمان هایی در کشورمان وجود ندارد که نیروی انسانیشان به اندازه دانشگاه ها باشد و ما باید از این پتانسیل استفاده کنیم مخصوصا بیشتر در عرصه اقتصاد مقاومتی که به طرح های اجرایی افراد متخصص نیاز دارد البته بهترین افراد متخصص کشورمان در دانشگاه ها هستند پس دانشگاه ها هم می توانند نقش محوری در این زمینه داشته باشند.