معاون امور معادن و صنایع معدنی ایران گفت: آنچه که در بخش معدنی در دولت یازدهم هدف گذاری شده است ؛ اکتشافات معدنی سیستماتیک بوده که این مهم با کمک بخش خصوصی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی رخ می دهد.
جعفر سرقینی با بیان این مطلب ، افزود : شیوه های سنتی اکتشاف باید کنار گذاشته شود ودر این راه باید از فناوری های جدید جایگزین آن شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، سرقینی همچنین افزود: در چارچوب قانون معادن؛ هر ذخیره معدنی گروه 6 که در این پهنهها شناسایی شود بدون هیچ شکی متعلق به خود مکتشف می باشد .
وی در در بیان مزیتهای معادن ایران گفت: ایران بهشت زمینشناسان است و این موضوع در دانشکدههای معدن خارج از کشور همواره یادآوری میشود چرا که دسترسی به پدیدههای زمینشناسی و عرصههای زمینشناسی خیلی راحتر از بقیه کشورها است.
به گفته سرقینی ؛ سرزمین ما سرزمین عریانی است یعنی پوشش گیاهی آن خیلی کم است و عرصه و پهنه کشور برای اکتشاف پهنه مناسب است و از سویی دیگر از لحاظ زمینشناسی جوان حساب شده یعنی کانیزاییهای متنوع و بسیار خوبی را میتوانیم در کشورمان انتظار داشته باشیم.
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت با اشاره به اینکه پهنه های ارائه شده وسعت قابل توجهی دارند گفت: در واقع تعدادی از مناطقی کشورکه از لحاظ اکتشافی امیدوارکننده بوده و در آن کانیزاییهای قابل توجهی داشتیم اینها را در قالب پهنه به مردم عرضه می کنیم تا آنها در این عرصهها سرمایهگذاری کنند.
وی ادامه داد که استان ها حداکثر 4 ماه مهلت دارند تا فراخوان پهنه های اکتشافی را انجام دهند.