تفاهم نامه همکاری سهجانبه میان سازمان جوانان هلالاحمر، موسسه آموزش عالی علمی – کاربری هلال ایران و دانشگاه لایپزیک آلمان در زمینه سازماندهی حمایت های روانی – اجتماعی پس از بلایا(طرح سحر) امضا شد.
تفاهم نامه همکاری سهجانبه میان سازمان جوانان هلالاحمر، موسسه آموزش عالی علمی – کاربری هلال ایران و دانشگاه لایپزیک آلمان در زمینه سازماندهی حمایت های روانی – اجتماعی پس از بلایا(طرح سحر) امضا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ادارهکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلالاحمر، وحید قبادیدانا، رییس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر در این مراسم گفت: حمایتهای روانی – اجتماعی در حوادث نباید فقط به حوادثی چون سیل و زلزله محدود شود، بلکه در مواردی چون تصادفات رانندگی هم باید مداخلات روانی برای بازماندگان مورد توجه قرار گیرد.
وی درباره امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه لایپزیک آلمان توضیح داد: پس از شرکت گروهی از سازمان جوانان هلالاحمر در کارگاه کاهش حوادث ترافیکی سال گذشته دانشگاه لایپزیک آلمان و کارگاه جانبی آن با عنوان حمایتهای روانی – اجتماعی پس از بلایا، مقرر شد تا سازمان جوانان هلالاحمر و دانشگاه لایپزیک آلمان در حوزه مداخلات روانی – اجتماعی پس از بلایا، مبادله تجربیات داشته باشند.
قبادیدانا گفت: بر این اساس از آذر ماه سال گذشته تا کنون پیگیریهای لازم برای مبادله دانشجو و برگزاری کارگاه، کنفرانس علمی و تور علمی صورت گرفته است.
وی با اشاره به سهجانبه بودن این تفاهمنامه درباره نقش موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی هلال ایران گفت: مقرر شده است تا موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی هلال احمر بخش علمی اجرای این تفاهمنامه را بر عهده گیرد.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر افزود: همچنین با توجه به حضور یکی از اساتید کشور دانمارک در این جلسه که در حوزه پیشگیری از اعتیاد فعالیت داشته، مقرر شده است تا سازمان جوانان هلالاحمر در حوزه پیشگیری از اعتیاد در مرحله بعدی، همکاری داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح سحر گفت: در این طرح 800 دانشجوی فارغ التحصیل در زمینه مداخلات روانی – اجتماعی پس از بلایا آموزش میبینند و در قالب تیمهای 26 نفره متشکل از 13 زن و 13 مرد در 10 استان کشور کارگاههای آموزشی برگزار میکنند.
تربیت دانشجوی ارشد در رشته مداخلات روانی – اجتماعی پس از بلایا
رییس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی هلال ایران هم در این دیدار گفت: این دانشگاه 13 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف دارد و در زمینههای مداخلات اجتماعی و روانی پس از بلایا هم فعالیت میکند.
داود شجاعیزاده افزود: هماکنون رشته مداخلات روانی – اجتماعی پس از بلایا در مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزشی هلال ایران راهاندازی شده است و لذا میتوان در زمینه استفاده از تجربیات علمی دو طرف همکاری داشت.
ویتروک، رییس دپارتمان حمایتهای روانی در بلایای دانشگاه لایپزیک هم در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: ما به دنبال همکاری دو طرفه میان هلالاحمر ایران و دانشگاه لایپزیک هستیم و در این زمینه توانایی برگزاری کارگاه و تبادل دانشجو و استاد را هم داریم.