بانک اطلاعاتی مربوط به زنان شاغل در سازمان میراث فرهنگی به منظور ارائه شایسته توانمندیهای این قشر در مجامع ملی و بینالمللی تهیه میشود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری از برنامهریزی برای رفع مشکلات زنان شاغل در این سازمان خبر داد و گفت: بانک اطلاعاتی مربوط به زنان شاغل در سازمان میراث فرهنگی به منظور ارائه شایسته توانمندیهای این قشر در مجامع ملی و بینالمللی تهیه میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، زهرا سادات احمدیزاده، با اشاره به وظایف و مسئولیتهای دفتر مشاور امور زنان در رابطه با شناسایی و بررسی مسائل زنان شاغل در سازمان، گفت: این دفتر در ارائه راهکارهای عملی با همکاری بینبخشی در سطح سازمان برای حل این مسائل و کاهش دغدغههای شغلی این قشر از یک سو و ارتقاء توانمندیهای زنان در زمینههای شغلی و علمی با برنامهریزیهای آموزشی و فرهنگی گامهای موثری برداشته است.
وی به بازدید از بخشهای مختلف سازمان و احصاء مشکلات و مسائل اشاره کرد و افزود: برخی از مشکلات به دلیل نقل و انتقال اجباری و غیرکارشناسی سالهای گذشته به وجود آمده که حل این مشکلات نیازمند گذشت زمان است.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: بازدید از معاونتها ، ادارات تابعه سازمان و به ویژه ادارات کل استانها یکی از برنامههای آتی این دفتر است چراکه شاغلین زن در ادارات کل استانها با مشکلات بیشتری مواجه هستند.
احمدیزاده با اشاره به تاکید ویژه رئیس سازمان میراثفرهنگی بر رفع مشکلات این قشر از کارکنان، یادآور شد: ارتقاء آموزشی و علمی همکاران، ارتقاء سطح سلامت در زمینه فردی، خانوادگی، شغلی، آموزشهای دینی و قرآنی به منظور تقویت و تعمیق باورهای دینی و حفظ و تحکیم خانواده، ارائه خدمات مشاورهای در زمینه مسائل حقوقی، اجتماعی و خانوادگی از جمله اقداماتی است که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.
وی همچنین از راهاندازی بانک اطلاعاتی مربوط به زنان شاغل در سازمان میراث فرهنگی خبر داد و اظهار داشت: این بانک اطلاعاتی در چند بخش اعم از زنان فرهیخته و متخصص، هنرمند، کارشناس و جمع آوری و ثبت آثار مادی و معنوی آنان برای ارائه شایسته این توانمندیها در مجامع و نهادهای فرهنگی ایجاد میشود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: یکی دیگر از کمبودهایی که در این حوزه با آن مواجه هستیم نبود اطلاعات آماری دقیق در جامعه مخاطب(زنان شاغل در سازمان) است، دسترسی به این آمار برای برنامهریزی و سیاستگذاری خرد و کلان برای این قشر بسیار ضروری و موثر است.
احمدیزاده با اشاره به اینکه برای تکمیل این آمار، مکاتباتی با تمامی استانها، ادارات و معاونتهای تابعه انجام شده است، اظهار داشت: این آمار بر اساس وضعیت تحصیلی، نوع استخدام، سنوات خدمت، وضعیت تاهل، نوع تخصص و محل اشتغال زنان سازمان میراث فرهنگی تکمیل و استخراج میشود.
وی به مشکلات مشترک در بین کارکنان زن در سازمان میراثفرهنگی اشاره کرد و گفت: کاهش ساعت کار اداری به ویژه برای زنان دارای فرزند خردسال از جمله مشکلاتی است که امیدواریم این موضوع به صورت قانون از سوی مجلس شورای اسلامی تصویب و اجرا شود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: نبود مهدکودک در سازمان یکی دیگر از مشکلات این قشر است که از طریق معاونت امور زنان ریاست جمهوری در حال پیگیری آن هستیم، ایجاد مهدکودک نیازمند بخشنامه قانونی و مصوبه در این خصوص برای وزارتخانهها و سازمانهای دولتی است.
احمدیزاده همچنین از پیگیری افزایش مدت مرخصی زایمان زنان شاغل از 6 ماه به 9 ماه توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد و اظهار داشت: زنان شاغل در سازمان میراث فرهنگی در مورد احکام شغلی، شیوههای احراز پستها و آموزشهای شغلی و تخصصی با مشکلات و سوالاتی مواجه هستند که امیدواریم با پیگیریهای این دفتر، شرایط رفع این موارد فراهم شود.