استدلال من این است که ما فقط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی فناوری یا بنیاد ملی نخبگان نیستیم بلکه همگی باید کمک کنیم و تلاش نماییم که نقش مرکز ارتباطات و روابط عمومی علم و فناوری کشور را تشکیل دهیم. لذا باید خود را به اطلاعات، دانش کافی، تکنیک ها و فنون و ساختارها مجهز کنیم.
دومین دوره ارتقا، همافزایی و آموزش خبرنگاران علم و فناوری و روابط عمومی های مراکز وابسته به بنیاد نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز برگزار شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دومین دوره ارتقا، همافزایی و آموزش خبرنگاران علم و فناوری و روابط عمومی های مراکز وابسته به بنیاد نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز 26 شهریورماه کار خود را آغاز کرد.
در حاشیه برگزاری این دوره، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریییس جمهوری با حضور در جمع حاضران و ابراز خرسندی از برگزاری چنین دوره ای، با اشاره به اهمیت ژورنالیسم علمی و آموزش خبرنگاران اظهار کرد: یکی از بحث های اصلی در حوزه علم فناوری، آموزش هایی است که باید در حوزه رسانه و آموزش خبرنگاری داده شود زیرا ضعف هایی در این حوزه احساس می شود و قوت این حوزه سبب قوت کشور می شود. بنابراین باید بیشتر تلاش کنیم تا کیفیت مطالب تولید شده مرتبط با علم و فناوری در رسانه ها را بالاتر ببریم.
وی با تاکید بر اهمیت برپایی تورهای علمی برای اهالی رسانه در کنار برپایی دوره ژورنالیسم علمی افزود: نمونه های موفق تورهای علمی که هم اکنون در خارج از کشور در حال پیاده شدن هستند، از جمله الگوهایی خواهند بود که می توانند در حوزه رسانه به کار برده شوند و این آغازی است برای رسیدن به نقاط مطلوب در این حوزه.
پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت برگزاری دوره های ژورنالیسم علمی اظهار کرد: استدلال من این است که ما فقط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی فناوری یا بنیاد ملی نخبگان نیستیم بلکه همگی باید کمک کنیم و تلاش نماییم که نقش مرکز ارتباطات و روابط عمومی علم و فناوری کشور را تشکیل دهیم. لذا باید خود را به اطلاعات، دانش کافی، تکنیک ها و فنون و ساختارها مجهز کنیم.