وزیر آموزش وپرورش با اشاره به وجود زیرنظام پژوهش در سند تحول بنیادین گفت: آموزش وپرورش بدون پژوهش راه به جایی نمی برد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، صبح امروز علی اصغر فانی در همایش تقدیر از دانش آموزان پژوهشگر که در هنرستان فنی «آزادی فلسطین» برگزار شد، باتبریک هفته پژوهش به دانش آموزان پژوهشگر اظهار کرد: آموزش وپرورش با بیش از 13 میلیون دانش آموز و یک میلیون فرهنگی، ارتقای کیفیت بخشی آموزش را راهبرد اصلی در برنامه همایش قرار داده است.
وی افزود: از131 راهکار موجود در سند تحول بنیادین، آموزش وپرورش توانسته است در سال تحصیلی جاری، 40 راهکار را در قالب 99 برنامه، اجرایی کند و امید است در سال های آینده بتواند راهکارهای بیشتری رامحقق سازد.
فانی با بیان این که هرگونه تصمیم گیری در آموزش وپرورش باید مبتنی بر پژوهش ، خاطرنشان کرد: دانش آموزان باید از سنین کودکی با فرآیند چرایی، چیستی و چگونگی مواجهه با مسائل مختلف آشنا شوند تا بتوانند پرسشگر و پژوهشگر شوند.
وزیر آموزش وپرورش با اشاره به وجود 401 پژوهش سرا در آموزش وپرورش ، تاکید کرد: دراین پژوهش سراها، «شرایط آموختن برای به کاربستن» در دانش آموزان تقویت می شود و تاکنون نیز تا حد زیادی به انتظارات ، در مسائل پژوهش در این پژوهش سراها پاسخ مناسب داده شده است.
وی تاکید کرد: دانش آموزان پژوهشگر توسط معلم پژوهنده تربیت می شود و آموزش وپرورش در دولت یازدهم، برای حمایت از معلمان کشور ، لایحه رتبه بندی را تا پایان سال جاری به مجلس شورای اسلامی می برد تا بخش قابل توجهی از نیازهای معیشتی معلمان مرتفع شود.
گفتنی است در پایان این مراسم، وزرای آموزش و پرورش و علوم تحقیقات و فناوری با اهدای لوح سپاس از دانش آموزان پژوهشگر تقدیر به عمل آوردند.