جای جای ایران پر از آثار تاریخی است و هر یک از این آثار بخشی از هویت ما را بیان می کنند و با ارزش گذاری های مثبت بر روی این میراث می توان به خوانشی جدید از آنها رسید.
میراث مکتوب بسیار ارزشمند است و ارزش میراث مکتوب از اشیاء تاریخی فراتر است چون این آثار گویا و زنده هستند و می توانند سهم به سزایی در پویایی ما داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران؛ علی یونسی مشاور رئیس جمهور در امور اقلیت ها در همایش حامیان نسخه های خطی گفت: باید از بنیان گزاران همایش حامیان نسخه های خطی و دکتر صالحی برای برگزاری این همایش قدردانی کنم، چون با برگزاری این همایش زمینه حمایت و حراست از نسخه های خطی را فراهم کردند.
او با بیان این مطلب که میراث مکتوب سهم به سزایی در هویت ما دارد گفت: میراث مکتوب بسیار ارزشمند است و ارزش میراث مکتوب از اشیاء تاریخی فراتر است چون این آثار گویا و زنده هستند و می توانند سهم به سزایی در پویایی ما داشته باشند.
یونسی با بیان این مطلب که ما میراث دار فرهنگ ایرانی اسلامی هستیم گفت: جای جای ایران پر از آثار تاریخی است و هر یک از این آثار بخشی از هویت ما را بیان می کنند و با ارزش گذاری های مثبت بر روی این میراث می توان به خوانشی جدید از آنها رسید. مثلا همایش حامیان نسخ خطی زمینه ای را فراهم می کند که ما به میراث معنوی مان توجه بهتر و بیشتری بکنیم.
او با اشاره به میل به گذشته گرایی برخی از افراد گفت: برخی از افراد در گذشته مانده اند برخی در حال زندگی می کنند و برخی نیز تنها به آینده توجه دارند این اشخاص هیچ یک نمی توانند پویا باشند برای پویایی انسان باید به گذشته و حال و آینده توجه داشته باشد و از دستاوردهای گذشتگان برای ساختن امروز و فردای بشر بهره گیرد.
یونسی با اشاره به رفتار ملت ایران که در طول تاریخ بارها شایستگی خود را نشان داده اند گفت: ملت ایرانی ملتی تمدن ساز بوده اند و اگر تاریخ ایران پیش و پس از اسلام را نگاه کنید حتما به این موضوع پی خواهید برد. حمله مغول یکی از حرکت های بیرونی بود که موجب شد که در مقطعی از تاریخ شکوفایی تمدن ایران متوقف شود. امروزه بار دیگر ملت ایران در پی تمدن سازی است و نباید اجازه بدهیم که هیچ عامل بیرونی و درونی مانع این امر مهم شود.
مشاور رئیس جمهور در امور اقلیت ها برگزاری همایش حامیان نسخ خطی را اتفاق مبارکی معرفی کرد وگفت: باید این حرکت از سوی دولت مردان حمایت شود و زمینه برگزاری دوره های آتی آن تسهیل شود.