نماینده موقت یونیسف در ایران با رئیس سازمان جوانان هلال احمر دیدار و در خصوص پیگیری برنامه های مشترک به بحث و تبادل نظر پرداخت.
نماینده موقت یونیسف در ایران با رئیس سازمان جوانان هلال احمر دیدار و در خصوص پیگیری برنامه های مشترک به بحث و تبادل نظر پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی سازمان جوانان هلال احمر، وحید قبادی دانا در این دیدار با اشاره به تلاش های زنده یاد دکتر معتمدی، معاون این سازمان برای همکاری و اجرای برنامه های مشترک با یونیسف گفت: دکتر معتمدی، فردی با بینشی قوی و تیزبینی و هوش فراوان بود و خوشبختانه برنامه های طرح شده در معاونت معاونت آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر به شکلی طراحی شده که در فقدان او نیز می توان این برنامه ها را از سر گرفت.
وی افزود: برنامه های معاونت آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر بر اساس اصول و اهداف و استراتژی های فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر طرح شده اند و تغییر در پست ها مشکل چندانی به وجود نمی آورد.
قبادی دانا در ادامه به معرفی امیر لـله گانی به عنوان سرپرست معاونت آموزش و پژوهش پرداخت و گفت: برنامه های آموزشی و بین المللی معاونت آموزش و پژوهش به همان شکل قبلی و با همان چارچوب زیر نظر معاونت دانشجویی و جوانان پیگیری می شود.
همکاری با هلال احمر برای یونیسف از اهمیت بیشتری برخوردار است
در ادامه این جلسه ازیو جانی مورتزی، نماینده موقت یونیسف در ایران از درگذشت دکتر امیر معتمدی ابراز تاسف کرد و از وی به عنوان فردی وظیفه شناس و دلسوز یاد کرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد تا با حضور امیر لـله گانی برنامه های مشترک سازمان جوانان هلال احمر و یونیسف همانند گذشته به خوبی ادامه داشته باشد.
مورتزی در ادامه در خصوص برنامه ریزی های یونیسف گفت: ما یک برنامه پنج ساله با دولت ایران داریم و بر مبنای آن و اهداف آن، با همکاری سازمان هایی با اهداف مشترک، برنامه های دوسالانه برگزار می شود.
وی در خصوص اهمیت اجرای برنامه های مشترک با سازمان جوانان هلال احمر اظهار کرد: همکاری ما با هلال احمر نسبت به همکاری با سازمان های دیگر اهمیت بیشتری دارد و به همین خاطر اشتیاق مضاعفی برای انجام برنامه ها با شما داریم چون در سازمان جوانان ارتباط نزدیک تری با کودکان و نوجوانان می توان برقرار کرد و اثرگذاری آن هم حتما سریع تر و بیشتر خواهد بود.
مورتزی در خصوص برنامه های یونیسف توضیح داد: برنامه های یونیسف که در سال 2015 در نظر گرفته شد، چهار قسمت عمده دارد. ایجاد حیطه ای موفق برای افزایش آگاهی جوانان و نوجوانان، ارتقای امنیت جاده ای و پیشگیری از حوادث ترافیکی و جاده ای، پیشگیری از اصول و مصرف مواد مخدر و اچ آی وی در میان گروه های پرخطر، ارتقای ظرفیت های راهبری در میان نوجوانان و جوانان و ارتقای ظرفیت های سازمانی در حمایت از کودکان در شرایط بحران از جمله این برنامه ها است.
وی در خصوص اهمیت اجرای برنامه های آمیخته به نوآوری در سازمان یونیسف گفت: یونیسف اخیرا به خصوص در حوزه نوجوانان که گروه خاص تری هستند، بر روی نوآوری تاکید بسیاری دارد و امیدواریم برنامه پیشگیری از حوادث ترافیکی و برنامه لیدر شیپ بر همین اساس طراحی و اجرا شود.
به مبحث لیدر شیپ به صورت ویژه میپردازیم
در ادامه قبادی دانا با تشریح فعالیت های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: ما در سازمان تحت استراتژی های 2020 و استراتژی مداخله جوانان یا YES به مبحث لیدرشیپ به صورت ویژه ای می پردازیم. در استراتژی YES به سه هدف و قانون با عناوین جوانان به عنوان داوطلب، جوانان به عنوان آموزش گیرنده و جوانان به عنوان رهبر یا لیدر اشاره شده است که در تمامی برنامه ها باید به آنها توجه داشته باشیم.
وی افزود: در برنامه جوان به عنوان رهبر باید برنامه هایی داشته باشیم با موضوع رهبری و خوشبختانه این موضوع در هر دو سازمان مشترک است و بر همین اساس بحث لیدرشیپ فرصت خوبی است و در این زمینه برنامه آن را داریم.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر گفت: در بحث تصادفات هم سال گذشته کمپین پیشگیری از تصادفات برگزار شد و در این زمینه هم می توان همکاری مشترکی داشت.
وی همچنین در خصوص بحث پیشگیری از بیماری هایی نظیر اچ آی وی نیز تصریح کرد: با همکاری وزارت بهداشت برنامه هایی قرار است اجرا شود که سازمان یونیسف هم می تواند در این خصوص با سازمان جوانان هلال احمر همکاری داشته باشد.
در زمینه کاهش تصادفات فعالیت های قابل توجهی انجام شده است
در ادامه جلسه امیر لـله گانی، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش در خصوص ادامه فعالیت های این معاونت، گفت: با هماهنگی میان کارشناسان دو سازمان برنامه ها با سرعت بیشتری پی گیری می شوند.
وی در خصوص فعالیت های اعضای این سازمان در بحث پیشگیری از تصادفات گفت: در بحث مداخلات روانی پژوهش های خوبی صورت گرفته اما قبل از آن در کاهش تصادفات هم فعالیت های خوبی انجام شده است و طرح های اصلی هم تمرکز بر کاهش تصادفات بوده است. همه تلاش ما این بوده که تمامی تجارب گذشته در خصوص کاهش تصادفات جمع آوری شود و به روش های بینابینی برای اجرا و عملیاتی کردن برنامه ها برسیم.
لـله گانی همچنین از عملیاتی بودن جمعیت هلال احمر به عنوان یک فرصت یاد کرد و در این خصوص گفت: امسال شروع کمپین تصادفات با حضور بیست هزار جوان طرح عملیاتی موثری بود و در زمینه پیشگیری از اعتیاد و ابتلا به بیماری ایدز نیز در بخش عملیاتی می توان از پتانسیل جمعیت هلال احمر استفاده کرد.
وی در خصوص تیم های سحر توضیح داد: 32 تیم سحر(سازماندهی حمایت های روانی پس از بلایا) با حضور 800 نفر تشکیل شده است و در آن جوانانی که همه روانشناس یا مددکار اجتماعی و در رشته های مرتبط تحصیل می کنند، فعالیت دارند.
لـله گانی خاطرنشان کرد: در نظر داریم دوره تخصصی کودک را برای اعضای منتخب از تیم های 26 نفره طرح سحر برگزار کنیم و در این خصوص با سازمان یونیسف قطعا همکاری خواهیم داشت.