سرپرست وزارت آموزش و پرورش در آیین نهمین دوره اردوی ملی جشنواره مهارتهای تشکیلاتی دانش آموزان پیشتاز دختر سازمان دانشآموزی اظهار کرد: برای ورود دانش آموزان به دنیای بزرگسالی باید مرتباً به خلق تجربههای جدید یادگیری برای آنها بیاندیشیم.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاعرسانی آموزش و پرورش؛ سید جواد حسینی در آیین نهمین دوره اردوی ملی جشنواره مهارتهای تشکیلاتی دانش آموزان پیشتاز دختر سازمان دانشآموزی اظهارکرد: این اردوها میتواند کانونهای سالمسازی جامعه باشد. ما با رویکرد دانشآموز باوری و دانشآموز محوری و دانشآموز یاوری کار خودمان را آغاز کردهایم و دانش آموزان محور اصلی تعلیم و تربیت هستند و باید دانش آموزان را باور کنیم.
وی افزود: باید تلاش کنیم با خلق هویتهای یادگیری بر اساس آموزههای سند تحول، تعلیم و تربیت تمام ساحتی را ایجاد کنیم ویکی از محلهای مناسب برای انجام این کار اردوهای دانشآموزی است، جایی که در آن دانش آموزان؛ مهارتهای زندگی، زیستن و باهم زیستن، محبت کردن، آشتی با طبیعت، کنترل خشم؛ صداقت، وابستگی، کار، صبر، صبوری و فداکاری را میآموزند که این موضوعات همان هدف تربیت تمام ساحتی را فراهم میکند.
حسینی آموزش و پرورش را حلقه واسط انسانها از دوره کودکی تا بزرگسالی دانست و اظهار کرد: دانش آموزان را برای دنیای بزرگسالی باید آماده کنیم و برای فراهم کردن این مهم باید مرتباً به خلق تجربههای جدید یادگیری در مدرسه، مسجد، کلاس، زمینبازی برای دانش آموزان بیاندشیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه انسانها را انتخاب و عادات خوب میتواند به سعادت برساند، اظهار کرد: دو کارکرد نظام تعلیم و تربیت انتخابهای خوب برای دانشآموزان و ایجاد عادات خوب در دانشآموزان است لذا اردوهای دانشآموزی میتواند به انتخاب خوب شما و انتخاب عادات و الگوهای خوب شما کمک کند.
شایانذکر است، مراسم اختتامیه نهمین دوره اردوی ملی دانشآموزان پیشتاز با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، فریده اولاد قباد و میر حمایت میرزاده از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.