وزیر جهاد کشاورزی گفت: راه نجات كشاورزي و ارتقاي بهره وري و به صرفه و اقتصادی شدن تولیدات بخش كشاورزي اين است كه توليد از تامين مواد اوليه و نهاده ها تا شبكه توزيع در قالب زنجيره، بر مبناي تقاضا و برپايه تحقيقات علمي باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانیدولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس محمود حجتی در آيين افتتاح همزمان و آغاز عملیات اجرایی 53 طرح بخش کشاورزی و 25 پروژه عشایری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در حالي كه سالانه حدود ١٧ هزار تن ماهي از دریاي خزر صید می شود، هم اكنون ظرفيت توليد آبزيان و ماهيان سردآبي در چهارمحال بختياري به تنهايي ٢٥ هزار تن است.
وی با اشاره به این که طي ٤٠ سال گذشته در ساير زيربخش هاي كشاورزي نيز وضعيت توسعه و ارتقاي توليد به همين نسبت گسترش يافته است، خاطرنشان کرد: همه اين پیشرفت ها حاصل انقلاب اسلامی شكوهمند مردم ايران است.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که آرزوي ديرينه من براي بخش كشاورزي ايجاد زنجيره هاي ارزش در بخش كشاورزي بوده است، تصریح کرد: اگر محصول كشاورزي توليد شود اما به فرآوري، توزيع و تامين نهاده هاي محصول توجه نكنيم توليد اقتصادي نخواهد بود.
حجتی تاکید کرد: راه نجات كشاورزي و ارتقاي بهره وري و به صرفه و اقتصادی شدن تولیدات بخش كشاورزي اين است كه توليد از تامين مواد اوليه و نهاده ها تا شبكه توزيع در قالب زنجيره، بر مبناي تقاضا و برپايه تحقيقات علمي باشد.
وی، اقدامات انجام شده براي راه اندازي طرح فرآوري و بسته بندي فرآورده هاي آبزيان را به عنوان زنجيره توليد آبزيان قابل تقدير دانست و اظهار اميدواری کرد توفيق اين را داشته باشيم كه در خدمت اين گونه ها مجموعه ها و توليدكنندگان بخش كشاورزي باشيم.
حجتی گفت: بايد هميشه يادمان باشد و اين را خوب بدانيم كه در دنياي امروز هيچ قدرت و كشوري به فكر مردمان كشور ديگري نيست و بايد به توان خودمان اتكا كنيم.