مدیرکل تعاون و پشتیبانی با اشاره به آمارهای استفاده فرهنگیان از مراکز اسکان اظهار کرد: اسکان سال 98 ازنظر آماری 3 میلیون و 332 هزار و590 نفر در قالب 925 هزار 720 خانوار فرهنگی و در مجموع10 میلیون و 353 هزار و 288 نفر روز بوده است که اسکان فرهنگیان و خانوادههای آنها را در 32 استان کشور عملیاتی کردهایم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، به نقل از وزارت آموزشوپرورش، گودرز کریمی فر با اشاره به اینکه اجرای طرح ساماندهی و سازماندهی اسکان مسافرین فرهنگی در ایام تابستان در راستای منزلت اجتماعی فرهنگیان و با شعار، کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان توسط 7 هزار 581 نفر از عوامل اجرایی در سراسر کشور از هفته آخر خردادماه شروع و تا پایان روز 15 شهریورماه 98 انجام شده است.
وی گفت: تعداد 489 پایگاه پذیرش به انضمام50 پردیس دانشگاهی و300 اردوگاه مجهز به سوییتهای اختصاصی و شبه اختصاصی به همراه 2480 مدرسه در قالب 22 هزار و 698 کلاس درس اسکان تابستانی را انجام دادند.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی با اشاره به آمارهای استفاده فرهنگیان از مراکز اسکان اظهار کرد: اسکان سال 98 ازنظر آماری 3 میلیون و 332 هزار و 590 نفر در قالب 925 هزار 720 خانوار فرهنگی و درمجموع 10 میلیون و 353 هزار و 288 نفر روز بوده است که اسکان فرهنگیان و خانوادههای آنها را در 32 استان کشور عملیاتی کردهایم.
وی گفت: مقایسه رشد استفاده از مراکز اسکان فرهنگیان تابستان سال 98 نسبت به تابستان 97 رشد 11 درصدی را نشان میدهد.
کریمی فر با اشاره اینکه تمامی تلاشها در راستای تکریم مهمانان تابستانی و منزلت اجتماعی فرهنگیان حفظ شود، موارد و استانداردهایی که در سراسر کشور در مورد مراکز اسکان عملیاتی شده است را برشمرد و اظهار کرد: رعایت اصول ایمنی و بهداشتی مدارس طرح اسکان، توجه به بهسازی و زیباسازی فضاهای آموزشی و پایگاههای پذیرش در راستای رعایت حقوق شهروندی و تکریم مهمانان و مسافران فرهنگی، اطلاعرسانی نصب پوسترهای اسکان در مبادی شهرها و هدایت مسافرین تابستانی به پایگاههای پذیرش، برپایی نمایشگاههای بومی و سنتی در جوار پایگاههای اسکان به جهت آشنایی با فرهنگ بومی و محلی، معرفی جاذبههای توریستی و گردشگری استانها ازجمله این موارد و استانداردها است.
وی افزود: هدف ما این بوده که همکاران فرهنگی شهر یا شهرهایی را بهعنوان مقصد سفر انتخاب میکنند بهعنوان معبر سفر استفاده نشود و کیفیت مراکز اسکان به گونهای مطلوبیت داشته باشد که مسافران بتوانند بین دو تا سه روز در شهرها بمانند و از جاذبههای گردشگری و فرهنگی آن شهر یا استان استفاده کنند.
کریمی فر با اشاره به میزان رضایتمندی فرهنگیان از مراکز اسکان گفت: فرم نظرسنجی در همه پایگاههای اسکان بین مسافران تابستانی توزیع شده بود که 90 درصد مسافران رضایتمندی نسبی خود را از شرایط اسکان فرهنگیان با توجه به امکانات موجود آموزشوپرورش اعلام کردهاند.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی با اشاره به اینکه دو بازه زمانی اسکان موقت در آموزشوپرورش وجود دارد، گفت: اسکان موقت نوروزی در طول دو هفته نوروز انجام میشود که در نوروز 98 دوازده میلیون نفر روز را سازماندهی و ساماندهی کردیم و اسکان موقت تابستانی نیز از 15 خرداد تا 15 شهریور انجام میشود.
وی افزود: در زمانهایی غیر از اسکان موقت، 365 مرکز رفاهی در سراسر کشور آماده پذیرش همکاران فرهنگی هستند که قابلیت رزرو اینترنتی و یا پذیرش حضوری وجود دارد که این مراکز با حداقل قیمت در اختیار فرهنگیان قرار میگیرد.
کریمی فر گفت: تلاش ما این است تا با برنامهریزی، هماهنگی، سازماندهی، کنترل و نظارت؛ رضایتمندی نسبی همکاران فرهنگی شاغل و بازنشسته را در استفاده از مراکز اسکان فراهم کنیم.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی در پایان گفت: بازنشستگان فرهنگی مانند شاغلین از تمام امکانات رفاهی و درمانی فرهنگیان میتوانند استفاده کنند و هیچ تفاوتی بین شاغلین و بازنشستگان وجود ندارد.