رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيزمدارس کشور اظهاركرد: میانگین فضاهای آموزشی در مدارس از 1ونيم مترمربع قبل از انقلاب به 5.21 مترمربع افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانیدولت به نقل از معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش وپرورش، مهرالله رخشانی مهر درآئین افتتاح۱۹۸۲پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با ۱۰ هزارکلاس درس در سراسرکشورکه به صورت همزمان در شهر دماوند و ازطریق ویدئوکنفرانس انجام شد، اظهار کرد: اهمیت آموزش و پرورش در فرهنگ دینی ما بر هیچکس پوشیده نیست. آگاهان، آموزش و پرورش را به عنوان زیربنای توسعه میدانند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيزمدارس کشور با اشاره به مطالبی از دکتر حسین عظیمی در کتاب "اقتصاد ایران امروز" گفت: در این کتاب آمده است" کشورهایی مثل ما فرآیند توسعه را فرآیندی مکانیکی تصور كردهاند، آنها دیدهاند کشورهای توسعه یافته کارخانه، راهآهن و فرودگاه دارند و فکر کردهاند اگر این اجزا را کنار هم قرار دهند توسعه حاصل خواهد شد، این درحالی است که یکی از استراتژیهای ویژه برای توسعه اقتصادی این است که به سراغ مدارس برویم و حتی اگر لازم باشد، برای مدتی از پروژههای بزرگ چشم بپوشیم.
وي در ادامه تاكيد كرد: سرمایههای ما در چاههای نفت یا در بانکها نیست، سرمایههای ما در دبستانها نشستهاند.
رخشاني مهربا بيان اينكه در مهرماه سال گذشته حدود 7 هزار کلاس درس آماده و تحویل دانشآموزان عزیز شد، خاطرنشان كرد: مایه خوشحالی است که امروز اعلام کنم با حمایت خیرین و دولت در شرایطی قرار گرفتهایم که میانگین فضاهای آموزشی در مدارس از 1ونيم مترمربع قبل از انقلاب به 5.21 مترمربع افزایش یافته است در حالی که سال 82، فقط 30 درصد مدارس کشور ایمن بوده است امروز شاهد هستیم که بیش از 70 درصد مدارس ما ایمنسازی شده است.
وی در ادامه اضافه كرد: طی سال 1398 کلیه مدارس خشتی و گلی از سطح کشور جمعآوری شده و انشالله جشن ملی جمعآوری مدارس خشتی و گلی برگزار میشود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيزمدارس کشور تصريح كرد: از ابتدای سال 1398 تاکنون توانستهایم بیش از480 میلیارد تومان اعتبار ویژه استانداردسازی سیستمهای گرمایشی و جمعآوری بخاریهای نفتی تخصیص دهيم و جشن جمعآوری بخاریهای نفتی در مدارسی که دارای زیرساخت گاز شهری هستند را همزمان با شروع فصل سرما در استان اردبیل برگزار خواهیم کرد.
وی با بيان اينكه در سال گذشته یازده استان کشور زیر خط میانگین فضای آموزشی بودند، اظهاركرد:استان کردستان هم به بالای خط میانگین سرانه فضای آموزشی رسیده و دو استان گیلان و گلستان هم به زودی به بالای خط میانگین سرانه فضاهای آموزشی خواهند رسید.
رخشانیمهر با اشاره به نقش ارزشمند خیرین مدرسهساز در توسعه فضاهای آموزشی کشورگفت: در شرایطی که دشمنان قسم خورده این نظام از رنج و محنتِ سیل و آوار و بلایای طبیعی هم برای ایجاد نارضایتی و کوبیدن بر طبل ناکارآمدی نظام میکوبند، توجه مجموعه دولت و نظام به امر مدرسهسازی فزون بر بیاثر کردن این خباثتها، لبخندهایی از شادی و رضایت و حس خوب احساس تعلق به ایران عزیز را در کودکان و نوجوانان تقویت و دعای خیرکودکان و نوجوانان این سرزمین را بدرقه هر روز خدمتگزاران خود در نظام میکند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيزمدارس کشور تصريح كرد: کماکان30 درصد فضاهای آموزشی کشورمان که عموماً در استانهای تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان قرار دارند، نیازمند توجه ویژه و حمایت هستند و استانهای البرز، تهران و سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی با خط میانگین فضای آموزشی فاصله قابل توجهی دارند که کاهش این فاصله امکان پذیر نیست مگر با توجه ویژه دولت و همت خیرین مدرسهساز.
وی تاكيد كرد: در حال حاضر حدود ۲۶ هزار کلاس درس نیمهتمام از محل اعتبارات دولتی با اعتبار مورد نیاز حدود ۸ هزار و۵۰۰ میلیارد تومان و ۱۴ هزارکلاس درس نیمهتمام با اعتبار۵ هزار میلیارد تومان از محل پروژههای مشارکتی که دولت نتوانسته به تعهد خود عمل کند در کشور وجود دارد که در صورت تکمیل آنها در حدود 7.5 میلیون مترمربع به زیربنای فضاهای آموزشی کشور اضافه خواهد شد.
رخشانیمهر خاطرنشان كرد: در دو سال اخیر بیش از یکهزار و۵۰۰ میلیارد تومان سهم دولت از محل طرح خیرین تامین و تخصیص یافته است.
وی با بيان اينكه خیرین نیکاندیش از تعهد و ظرفیت ۵ هزار میلیارد تومانی نوید دادهاند، گفت: چنانچه دولت هم به تعهد خود به همین میزان عمل نمایند، اینجانب به نمایندگی از مهندسان و کارکنان این سازمان علاوه بر تکمیل پروژههای نیمه تمام، وعده تحویل ۲۵ هزار کلاس درس را خواهم داد که در صورت تحقق، جهش و تحولی ماندگار در امر مدرسهسازی، به ویژه در مناطق روستایی و محروم را شاهد خواهیم بود.
وی سخنان خود را با این جمله پایان داد: کودکان، آیندهسازان فردا و آسیب پذیران امروز هستند، آنها همواره پاسخ کمترین خدمتها را با بالاترین تلاش و کوشش دادهاند. آنها ساده و مهربان و بیآلایش هستند. ما را در مسیر خدمت به آنها بیش از پیش یاریگر باشید.