رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور از آموزش بیش از 164 هزار ساعت برنامه آموزشي برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در ایام تعطیلی مدارس خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سید جواد حسینی با اشاره به اينكه طرح تلفیقی فراگیر در2 هزار و 34 مدرسه اجرا شده است، اظهار كرد: بیش از22 هزار و500 نفر از کادر اداری، مدیر، مشاور و معلم استثنایی در ایام تعطیلی مدارس به ارائه آموزش به دانش آموزان با نیازهای ویژه مشغول هستند .
وي افزود: 9 هزار و930 گروه کلاسی در فضای مجازی توسط معلمین استثنایی تشکیل شده است و آموزشهای راه دور و مجازی از طریق این گروهها به دانش آموزان داده میشود.
حسيني با بيان اينكه سامانه آموزش مجازی تعاملی و برخط نیز در برخی استانها و ستاد راه اندازی شده است و برخی کلاسها از طریق این سامانه اجرا میشود، گفت: 117 هزار و 583 دانش آموز از خدمات آموزشی مجازی، راه دور، منزل محور و فرد به فرد بهرهمند شدهاند و73 هزار و 566 دانش آموز با نیاز ویژه و در 7 طیف و44 هزار و 17 دانش آموز طرح تلفیقی فراگیر در ایام تعطیلی مدارس از این نوع آموزشها استفاده کردهاند.
وي تصریح کرد: شبکهای از نیروی انسانی ایجاد شده است و وظیفه این شبکه پیگیری امر آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس و رسیدن به اهداف کامل مدرسه مجازی است.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور در ادامه با بیان اینکه سامانه رصد و پایش فعالیتهای آموزشی، پرورشی، توان بخشی، بهداشتی و مشاورهای در آموزش و پرورش استثنایی راه اندازی شده است، افزود: این سامانه برخط با هدف نظارت بر فعالیت مدارس استثنایی راه اندازی شده است و از طریق این سامانه هر روزه تمامی فعالیتهای مدارس استثنایی کشور رصد میشود.
حسيني با تاکید بر تولید لوحهای آموزشی برای تمامی گروههای هدف، خاطرنشان كرد: در سازمان لوحهای آموزشی از قبل تولید شده است و در این فرصت ایجاد شده باید با همکاری استانها بانک کاملی از محتواهای آموزشی مناسب تولید و در اختیار دانش آموزان و مدارس قرار گیرد.