سرپرست مركز برنامه ريزي و فناوري اطلاعات نحوه ورود به شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد» و تشكيل كلاسهاي مجازي با حضور معلمان هر كلاس را تشريح كرد.
به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، مهدي شرفي با اشاره به آماده سازي بستر شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد»، اظهار كرد: در راستاي آموزش مجازي دانش آموزان در زمانهاي بحران كه در مقاطعي به دلايل مختلف مدارس تعطيل ميشوند و همچنين توسعه عدالت آموزشي براي فراهم كردن شرايط آموزش يكسان براي همه دانش آموزان در سراسر كشور، استفاده از فضاي مجازي به عنوان يكي از مهمترين راهكارها در نظر گرفته شده و شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد» آماده سازي شده است .
وي افزود: در اين شبكه تعاملي نمايش مجازي از كلاسهاي مدرسه را ايجاد ميكنيم و در حقيقت تصويري واقعي از محيط كلاسها اتفاق ميافتد كه براي هركلاس مدرسه گروهي تشكيل ميشود كه تمام دانش آموزان كلاس در آن عضو ميشوند و معلم مدير آن كلاس يا گروه خواهد شد و دانش آموزان و معلمان ميتوانند فعاليتهاي آموزشي خود را در آن ادامه دهند.
شرفي با بيان اينكه به مرور زمان ابزارهاي آموزشي ديگري نيز به شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد» افزوده خواهد شد، گفت: معلمان ميتوانند براي آموزش بهتر از ابزارهاي آموزشي استفاده كنند تا در اين محيط شبيه سازي شرايط تشكيل كلاس واقعي مدرسه اتفاق بيفتد.
سرپرست مركز برنامه ريزي و فناوري اطلاعات خاطرنشان كرد: دانش آموزان و معلمان كلاس مجازي دقيقا همان افرادي هستند كه در كلاس واقعي مدرسه بايد باشند، بنابراين تعاملات آموزشي بين آنان اتفاق ميافتد.
وي با اشاره به اينكه از كل ظرفيت پيام رسانهاي داخلي استفاده شده است، اذعان كرد: زير ساختي را در مركز برنامه ريزي و فناوري اطلاعات آماده كردهايم كه وظيفه تنظيمگري، حاكميتي و مراقبت از فرايند آموزش را بر عهده دارد تا اگر معلمان بخواهند دسترسي مناسبي به محتواها و ابزارهاي آموزشي مورد تاييد آموزش و پرورش داشته باشند از اين فضا استفاده كنند .
شرفي با بيان اينكه تاكنون 5 پيام رسان داخلي براي اين موضوع اعلام آمادگي كردهاند، گفت: به مديران مدارس فراخوان داده شده تا يكي از اين پيام رسانها را انتخاب كنند لذا هر مدرسه يك پيام رسان داخلي را انتخاب خواهد كرد و كار را با آن پيش ميبرد.
وي در ادامه اضافه كرد: زماني كه دانش آموزان وارد شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد» ميشوند با وارد كردن كدملي خود به طور خودكار و برنامه ريزي شده به پيام رسان مورد نظر و گروه ياكلاس خود راهنمايي خواهند شد.
شرفي تصريح كرد: دانش آموزان از دو روش ميتوانند به كلاس درس خود وارد شوند؛ با ورود مستقيم به سايت شبكه اجتماعي دانش آموزان «شاد» با وارد كردن كدملي و يا اگر مدير مدرسه پيام رسان را اطلاع رساني كرده باشد دانش آموزان ميتوانند مستقيم به پيام رسان وارد شوند و با وارد كردن كدملي به طور خودكار به كلاس هدايت خواهند شد.
سرپرست مركز برنامه ريزي و فناوري اطلاعات در پايان گفت: با آماده سازي بسترهاي لازم امروز با حضور وزير آموزش و پرورش فرايند آموزش مجازي دانش آموزان در بستر شبكه اجتماعي مجازي افتتاح ميشود.