رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيزمدارس از مشاركت هزار و ۵۰۰ ميليارد توماني خيرين در مدرسهسازي و نامگذاري كلاسهاي درس به نام خيرين خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، مهراله رخشانيمهر با موضوع تكريم خيرين ضمن تجليل از خدمات ارزنده خيرين مدرسهساز، اظهار كرد: در امر مدرسه سازي مجموعهاي از افراد با روحيه جهادي در كنار هم جمع شدند و در مجموع ۱۳۰ هزار كلاس درس به همت خيرين مدرسه ساز ساخته شد.
وي افزود: شروع اين كار را مديون زحمات خيرين هستيم كه در سال ۷۷ نهالي را كاشتند كه تا به امروز به درختي تنومند تبديل شده است و خيرين بسياري را در حوزه مدرسه سازي از خرد تا متمول وارد اين عرصه كرده است.
رخشاني مهر با اشاره به اينكه اهميت كار خير به اين است كه همگي در اين كار وارد شوند، گفت: گاهي افرادي در اين عرصه وارد ميشوند كه توان مالي زيادي ندارند و با حمايت ديگران ايجاد خيرات و بركات داشتند، گروه هاي جهادي و دانش آموزي داريم كه به سراغ افراد مختلف ميروند تا آنها را به سمت مدرسه سازي سوق دهند و نمونه آن هم كار موسسه خيريه دستياري به دشتياري بود كه به همت جواني ۱۹ ساله پايه گذاري شد، جواني كه دوران تحصيلش در انگليس گذراند و به ايران برگشت و در منطقه سيستان و بلوچستان مشغول مدرسه سازي شد.
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيزمدارس بيان كرد: مهمترين اقدامي كه دولت براي حمايت از پروژههاي خيرساز انجام داده است اين بود كه رديفي در قانون ايجاد شد و به موجب آن اگر خيري در مناطق روستايي تا ۵۰ درصد و در مناطق شهري تا ۳۰ درصد يك پروژه را ايجاد كند، دولت بلافاصله سهمش را براي تكميل كار بگذارد و پروژه به نام خيرين نامگداري شود.
وي با بيان اينكه اعتبارات رديف مشاركتي تا امروز رشد خوبي داشت است و در سه سال اخير تخصيص۱۰۰ درصدي داشت، اظهار كرد: امروز هيچ پروژه خيرسازي بلاتكليفي نداريم و مهرماه امسال تعداد قابل توجهي پروژه مشاركتي تحويل آموزش و پرورش مي شود.
رخشانيمهر با بيان اينكه سال قبل جشنوارهاي براي كمك مدارس سيل زده برگزار و ۲۱۰ ميليارد تومان جمع شدند، اظهار كرد: از اين ۲۱۰ ميليارد تومان خيري۷۰ ميليارد تومان، خيري اضافه كارش را براي مدرسهسازي در نظر گرفت.
كلاسهاي درس به نام خيرين نامگذاري ميشوند
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيزمدارس تاكيد كرد: سال گذشته مردم بيش از ۱۵۰۰ ميليارد تومان در ساخت مدرسه كمك كردند كه نشان از علاقه مندي آنهاست؛ امسال هم برنامه ريزي كرديم كمكهاي خرد مردم رادر قالب طرح آجر به آجر جمع آوري كنيم همچنين در نظر داريم تا كلاسهاي درس را به نام خيرين نامگداري كنيم.
رخشانيمهر درباره وضعيت مدارس سيستان و بلوچستان گفت: حداقل ۲ متر مربع فضا نياز داريم تا سرانه آموزشي استان را به سرانه كشوري نزديك كنيم؛ البته تاكنون اقدامات خوبي در زمينه مدرسهسازي استان انجام شد و رتبه سوم جذب منابع خيرين را به خود اختصاص داد.