رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي در سيودومين شوراي اين سازمان از طراحي سه بسته تحولي شامل ٨ برنامه و٣۶ فعاليت خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، سيد جواد حسيني در سيودومين جلسه شوراي سازمان آموزش و پرورش استثنايي كه با حضور وزير آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به اينكه سي سال از عمر سازمان آموزش و پرورش استثنايي ميگذرد و امروز سيودومين جلسه شوراي سازمان در حال برگزاري است، گفت: در سازمان اصول حاكم بر تعليم و تربيت دانش آموزان با نيازهاي ويژه داريم كه شامل؛ توسعه انسان مبنا، تفاوتهاي فردي، تطابق سازي آموزش تلفيقي و فراگير توانمندسازي، توسعه فرصت آفريني و در نهايت ايجاد عدالت و تعادل است.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي با بيان اينكه اين سازمان دستاورد و مولود انقلاب اسلامي است و از سال١٣٧٠ تاسيس شده است، گفت: در عرصههاي وقت گذاري مديران و عالمان، خرج عواطف احساسي و عقلاني و هزينههاي مالي دست اندركاران اين سازمان پنج برابر ديگر كاركنان دولت تلاش ميكنند.
حسيني با بيان اينكه اين سازمان ١۵٢ هزار دانش آموز تحت پوشش دارد كه دانش آموزان تحت پوشش ١٧برابر و طرحهاي تلفيقي۸۲ برابر افزايش پيدا كرده است، گفت: ١۶٠٠مدرسه ويژه داريم و سرانه فضاي آموزشي مدارس استثنايي١٠متر است در حاليكه سرانه استاندارد ٢٨متر است.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي با اشاره به رويكرد چرخشهاي تحول آفرين در اين سازمان گفت: توسعه مشاركتها، اطلاعات سامانهاي، كيتهاي آموزشي چند رسانهاي، آموزشهاي تك مهارتي و چند مهارتي را در دستوركار قرار داديم و از ايزوله سازي به سمت تلفيق پيش رفتهايم.
حسيني افزود: همواره طرح سنجش نوآموزان مورد تحسين جوامع جهاني بوده است و سال گذشته ٩٧،۶درصد نوآموزان تحت پوشش قرار گرفتند و در سال جاري به دنبال آن هستيم كه به ٩٩ درصد پوشش دست پيدا كنيم.
وي با بيان اينكه خدمات توانبخشي از دستاوردهاي نوين سازمان بوده است و تاكنون در سازمان هزار عنوان كتاب مناسب سازي يا تاليف شده است، گفت: توسعه آموزشهاي فني و حرفهاي را در دستور كار قرار دادهايم و در حال حاضر١۵٨رشته توسعه فني و حرفهاي داريم .
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي با بيان اينكه سه بسته تحولي شامل ٨ برنامه و٣۶ فعاليت طراحي كردهايم،گفت: سه بسته شامل؛ مدرسه انطباقي، مداخلات به هنگام طلايي و توسعه مشاركتها است كه در مدرسه انطباقي پيگير مناسب سازي مبتني بر توانمند سازي معلمان و مديران، ايجاد شبكه جامع آموزش ديجيتال و مشاركت در مناسب سازي مدارس هستيم.
حسيني با اشاره به بسته تحولي مداخلات به هنگام طلايي، اظهاركرد: تدوين و اجراي برنامه مداخله به هنگام تشخيص آموزشي، توانبخشي و حمايتي با كودكان با نيازهاي ويژه در اين بسته گنجانده شده است.
وي در پايان گفت: برخي از برنامههايي كه در سال۱۳۹۹ پيگير اجراي آن هستيم شامل؛ مناسب سازي يا تاليف ۱۲۸عنوان كتاب، افزايش۸ درصدي پوشش تحصيل پيش دبستان، راه اندازي ۱۶مركز مشاوره و راهنمايي و افزايش۶ درصد طرح تلفيقي و ساير برنامهها است.