بخشی از فعالیت های معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در حوزه کارآفرینی زنان در هفته جهانی کارآفرینی طی جلسه ای آنلاین که امکان دسترسی به آن برای شهروندان ممکن و اطلاع رسانی شده بود، تشریح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده ، به مناسبت این هفته جهانی و در روز "زنان وکارآفرینی"، نشستی مجازی برای گزارش برنامه ها و دستاوردهای معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در حوزه کارآفرینی زنان به صورت مشترک با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ارایه گزارش بخشی از اقدامات این معاونت برگزار شد.
معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این جلسه آنلاین با تاکید بر اهمیت موضوع کسب وکار و کارآفرینی زنان، از حضرت خدیجه (س) به عنوان الگویی موفق در عرصه اقتصادی و خانوادگی یاد کرد.
وی با اشاره به جنبه های مختلف زندگی بانوی اول اسلام، بر لزوم توجه به ابعاد مختلف زندگی ایشان تاکید کرد و افزود: تاریخ با انسان خودساخته و متکی به نفسی روبروست که در آن شرایط جزیره العرب، شیوه های درست تجارت و درآمد حاصل از دسترنج خود را دنبال کرده و به ربا و زیاده خواهی آلوده نبوده، در حالی که از بزرگ ترین تجار زمان خود در آن منطقه به حساب می آمد. حضرت خدیجه در حالی که راسته های تجاری در شام و یمن به نام ایشان بوده، در کنار وسعت کار تجاری اش از امور خیریه غافل نشده و رسیدگی به ایتام در جای جای زندگی او مشهود است.
معاون رییس جمهور گفت: متاسفانه آنچنان که باید به این شخصیت بزرگ پرداخته نشده، در حالی که ویژگی های ایشان پشتوانه معنوی محکمی برای همه انسان ها و از جمله زنان کارآفرین است. در واقع زندگی حضرت خدیجه(س) راهنما و پشتوانه ای برای انسان هایی است که آرمان های مهمی دارند؛ مثل زنان کارآفرین ایرانی.
در ادامه برنامه خانم ها مینا غلامی به نمایندگی از زنان روستایی و پروین برادران به نمایندگی از بانوان کارآفرین و صاحب کسب وکار شهری که دو تن از برگزیدگان انتخاب زنان کارآفرین برتر با آرای مردم و عضو پویش زنان نسل تحریم هستند به بیان دستاوردهای خود پرداختند.
لازم به ذکر است که پویش زنان نسل تحریم و انتخاب زنان کارآفرین برتر با آرای مردم از فعالیت هایی است که با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صورت می گیرد و تاکنون 120 نفر بانوی کارآفرین از شهرها و روستاهای کشور توسط مردم با رای دهی در سامانه ای به همین نام، برگزیده و مورد حمایت های معنوی قرار گرفته اند.
بخش بعدی این برنامه به صحبت محمد صادق بیجندی ریاست سازمان جهاد دانشگاهی کشور که مجری پروژه ساماندهی مشاغل خانگی است، اختصاص داشت. کارفرمای این پروژه معاونت ریاست جمهور در امور زنان و خانواده و ناظر آن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و سازمان جهاد دانشگاهی با بهره مندی از ظرفیت های کارآمد خود این پروژه را به پیش برده که در این برنامه دستاوردهای آن بیان شد.