رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی كشور از بهرهبرداری از 20 پارك تحرک و جابجایی ويژه نابينايان تا پايان سال خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، سید جواد حسینی در مصاحبه با برنامه رادیو گفتوگو در مورد افتتاح و کلنگ زنی پروژههای مختلف در حوزه آموزشی دانش آموزان با نيازهاي ويژه گفت: در حال حاضر 1600 مدرسه ويژه دانش آموزان استثنايي در کشور داریم که 27 مدرسه متعلق به دانش آموزان با معلولیت جسمی حرکتی و 23 مدرسه مخصوص نابینایان و همچنین 100 مدرسه متعلق به ناشنوایان است.
وی از ساخت 14 مدرسه برای امسال خبر داد و افزود: از 210 مدرسهای که نیاز داریم، ظرف 10 ماه 120 مدرسه کلنگ زنی و خشت گذاری شده است.
حسینی گفت: بیش از 70 هزار دانشآموز با بهره هوشی معمول در این مدارس درس میخوانند و تاکنون 727 فضای مدرسه در دست داریم و بیش از 1200 مدرسه تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
وی از الزام یک مدرسه اوتیسم برای هر استان سخن گفت و ادامه داد: این مدارس بهصورت گروهی باید متناسبسازی شود و 31 سالن نیز در سراسر کشور در اختیار دانش آموزان است و 13 مدرسه هم در دست احداث است.
حسینی افزود: باشگاه معلمان پیشکسوت استثنایی با استفاده از ظرفیتهای کنونی مدارس افتتاحشده است.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور با اشاره به وجود 47 مرکز مشاوره، گفت: 32 مرکز در ایام کرونا برای دانش آموزان استثنایی تشکیلشده است.
حسینی همچنین از طرحهای جدید برای مدارس استثنایی سخن گفت و ادامه داد: در حال راهاندازی مراکز توانبخشی هستیم تا کلیه خدمات مربوط به حوزه استثنایی هستیم.
وی ادامه داد: برای نابینایان پارکهای تحرک و جابجایی را در نظر داریم که 20 پارک تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
حسینی گفت: برنامه سنجش جسمانی دانش آموزان به اتمام رسیده است و به دلیل شرایط کرونا یکسری محتوای آموزشی توسط بهترین معلمان ارائه میشود.
وی افزود: سامانه ندای همراه را نیز راهاندازی کردیم و مددکاران و مشاوران را ضمن پیوستن به این سامانه، به دانش آموزان راهنمایی میدهند.
حسینی در پايان گفت: تا پایان این ماه اپلیکیشن جامعی ارائه میشود و بهعنوانمثال راهنمای جهتیاب برای نابینایان فعال میگردد