مبینی گفت: احکامی که برای دورههای مربیگری و داوری صادر میشود با دو امضا خواهد بود و علاوه بر رییس فدراسیون مربوطه، وزارت ورزش نیز نظارت کامل را دراین خصوص خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی مبینی، مدیرکل دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اقدامات انجام شده اخیر این حوزه اظهار داشت: ما در اولین گام سعی کردیم بوروکراسی اداری را در سیستم آموزش و استعدادیابی کم کنیم. با توجه به شرایط سختی که کرونا در کشور به وجود آورده دو موضوع را در دستور کار قرار دادیم. یکی بحث آموزش عملی بود که فدراسیون پزشکی از ما خواست با شرایط محدود دورههای عملی را برگزار کنیم. بهرحال دورههای عملی دانشافزایی در ورزش بسیار مهم است. قرار براین شد که فدراسیونها با رعایت پروتکلهای بهداشتی دورههای عملی خود را برگزار کنند.
وی افزود: موضوع دوم درخصوص برگزاری دورههای دانشافزایی مربیگری و داوری بود. با توجه به صحبتهایی که با دکتر سلطانیفر صورت گرفت و موافقتی که انجام دادند قرار بر این شد احکامی که برای دورههای مربیگری و داوری صادر میشود با دو امضا باشد که علاوه بر رییس فدراسیون مربوطه، وزارت ورزش نیز بتواند نظارت کامل را دراین خصوص داشته باشد. مقرر شد که یک کد رهگیری به فدراسیونها بدهیم و براساس 14 آیتم که ما مشخص میکنیم به ضمیمه این کدهای رهگیری احکام صادر شود.
مدیرکل دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: متقاضیان حضور در دورههای مختلف پس از این در سامانه مبین ثبتنام میکنند و همه مشخصات آنها و همچنین کد رهگیری مدرک صادر شده نیز قابل رویت خواهد بود. طبق بخشنامهای که به فدراسیونها دادیم دیگر همه مکلف به انجام آن هستند و خیلی از مشکلاتی که قبلا برای صدور گواهینامههای آموزشی وجود داشت دیگر نخواهد بود.
مبینی خاطرنشان کرد: موضوع مراکز مشاوره استعدادیابی نیز در دستور کار ما قرار دارد. ویژگی بارز مراکز مشاوره استعدادیابی این است که باعث ایجاد کسب و کار میشود و فارغالتحصیلان رشتههای تربیت بدنی جذب این مراکز میشوند. کارگروه تخصصی برای این کار ایجاد شده و قرار است که کار محتوایی را ما انجام دهیم و کار ساختاری را دفتر امور باشگاهها انجام دهد. قصد داریم که این محتوا را بر مبنای یک دستور العمل درست به استانها ارائه دهیم.