در راستاي تجليل از پيشكسوتان فرهنگي وزير آموزشوپرورش با حضور در منزل استاد حسين وحيدي، با معلمي كه 76 سال رياضيات تدريس ميكند، ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي با تقدير از سالها معلمي استاد وحيدي و آموزش و تعليم و تربيت فرزندان اين مرزوبوم، خطاب به وی اظهار كرد: رمز سلامتی و شادابی شما استمرار کار در حوزه تعلیم و تربیت است بنابراین هرچقدر انسان در این زمینه فعال تر باشد حس بهتری دارد و سلامتی بیشتری خواهد داشت.
وی وجود اشخاصی امثال استاد وحیدی را آبروی نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: تجربیات این استاد ارزشمند باید در قالب یک برنامه ضبط و تدوین شود و در اختیار دانشجو معلمان قرار گیرد همچنين مي توان در آموزش غيرحضوري معلمان مورد بهره برداري قرار گيرد تا آنها از تجربيات اين استاد ارزشمند بهره مند شوند.
حاجی میرزایی تصریح کرد: ناب ترین دانش، دانش حاصل از تجربه است و هیچ دانشی به اندازه تجربه؛ خالص، مهم و تاثیرگذار نیست. ما از ثبت تجارب پیشکسوتان هم حمایت می کنیم و هم توصیه می کنیم که چنین کاری انجام شود.
وی ادامه داد: فکر می کنم کاویدن در ذهن اساتید از هر معدنی پربارتر و ذخیره ارزشمندی از دانش نهفته است که می تواند راهگشای جوانترها باشد.
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: در شبکه شاد امکان برقراری ارتباط با جمعیت وسیعی را داریم بنابراین معلمان می توانند از صحبت های این استاد در شبکه شاد بهره مند شوند چنانکه ما هرهفته با همه مدیران مدارس ارتباط تصویری داریم.
وی اضافه کرد: گروهی را برای مراجعه به استان ها و دیدار و گفتگو با پیشکسوتان فرهنگی پیش بینی خواهیم کرد و در بستر شاد نیز شرایط گفتگوی پیشکسوتان با معلمان را فراهم می کنیم.
شایان ذکر است؛ استاد حسين وحيدي كه در هشتم اسفندماه سال 13044 در قزوين ديده به جهان گشود، بيش از 76 سال است كه به شاگردانش رياضيات تدريس ميكند و در طول اين دوره باسابقه افتخار تدريس به فرهيختگاني مانند شهيد رجايي، دكتر فياض، دكتر طائب و دكتر اعرابي را داشته است. تقديرنامههاي فراوان در سطوح مختلف، نشان از لياقتهاي حرفهاي اين استاد فرزانه دارد، بهگونهاي كه تاكنون سه وزير آموزشوپرورش از ايشان قدرداني كردهاند. چاپ دهها جلد كتاب كمكدرسي نيز از دستاوردهاي عمر پربركت استاد بوده است.
وحيدي از سال 1323 به تدريس رياضيات در شهر قزوين اشتغال داشت و در سال 1331 به تهران منتقل و در شميران مشغول تدريس ميشود. سال 1355 پس از 32 سال خدمت بازنشسته ميشود. بااينحال به تدريس رياضيات ادامه ميدهد. وي ركورد ملي طولانيترين زمان تدريس را از آن خودكرده و بيش از 70 سال بهطور پيوسته به تدريس رياضيات اشتغال دارد.