رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی گفت: در سال 94 تنها ۱۷ مصوبه شوراهای آموزشوپرورش استانها مربوط به آموزشوپرورش استثنایی بود و از نیمه سال ۱۳۹۸ تاکنون تعداد مصوبات مرتبط با آموزشوپرورش استثنایی ۹۰ مصوبه بوده که نشان از رشد ۴۲۹ درصدی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، سید جواد حسینی در بیست و هفتمین نشست شورای راهبری سازمان آموزشوپرورش استثنایی که با حضور اعضای شورا و ارتباط ویدئو کنفرانس روسای ادارات استثنایی استانها برگزار شد، بابیان اینکه در ۱۰ استان روسای آموزشوپرورش استثنایی بهصورت مدام در شورای آموزشوپرورش حضور دارند اظهار کرد: دعوت روسای ادارات استثنایی به جلسات شوراهای آموزشوپرورش حرکت ارزندهای است که جای تقدیر از مدیران کل استانها دارد.
وی افزود: در سال 94 تنها ۱۷ مصوبه شوراهای آموزشوپرورش استانها مربوط به آموزشوپرورش استثنایی بود و از نیمه سال ۱۳۹۸ تاکنون تعداد مصوبات مرتبط با آموزشوپرورش استثنایی ۹۰ مصوبه بوده که نشان از رشد ۴۲۹ درصدی دارد و باید از تمامی روسای ادارات آموزشوپرورش استثنایی تقدیر کرد. این میزان رشد مصوبات نشان از عزم مشارکت جویانه ادارات استثنایی استانها دارد. از این میزان مصوبه، ۶۸ درصد اجرایی شده است و بقیه مصوبات نیز در حال پیگیری است.
معاون وزیر با ارائه آماری از مصوبات شوراهای آموزشوپرورش درزمینهٔ آموزشوپرورش استثنایی گفت: از مجموع مصوبات ۱۳ مصوبه پیرامون احداث فضاهای آموزشی، ۲۰مصوبه در خصوص مراکز مشکلات ویژه یادگیری و تأمین تجهیزات توانبخشی، ۹ مصوبه درزمینهٔ ایاب ذهاب، ۹ مصوبه در خصوص طرح هدایت و ۶ مصوبه در خصوص طرح سنجش است.
حسینی با بیان اینکه بر اساس میزان حضور روسا در شورای آموزشوپرورش، تعداد مصوبات مربوط به استثنایی و کیفیت مصوبات، استانها ارزیابیشدهاند گفت: ده استان خوزستان، یزد، اصفهان، سیستان و بلوچستان، کرمان، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، زنجان و هرمزگان استانهای برتر بر اساس ارزیابیها هستند.