مدیرکل امور استانها وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از روند اجرای طرح های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان معین اقتصادی شهرستان قلعه گنج، شهر نمونه اقتصاد مقاومتی کشور، گفت: اقدامات انجام شده در قلعه گنج برای رشد و توسعه منطقه بسیار موثر بوده و می تواند ظرفیت های صنعتی، معدنی و تجاری جنوب کرمان را بیش از پیش فعال نماید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، مدیرکل امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: اقدامات انجام شده توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در مدت 10 ساله ایجاد آن قابل توجه بوده است.
وی ادامه داد: صدور 476 مجوز صنعتی، 53 مجوز صنایع معدنی و 273 پروانه اکتشاف معدن گواه بر تلاش صورت گرفته در این سازمان در هر دو حوزه صنایع مربوط به فرآوری محصولات کشاورزی منطقه و هم فعالسازی معادن و احداث صنایع فرآوری مرتبط با معدن است.
ایرج حسن زاده با تقدیر از بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، اقدامات معین اقتصادی شهرستان قلعه گنج را مثبت ارزیابی و افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان موظف به پیگیری طرح ها، همراهی و حمایت از طرح های معین اقتصادی این شهرستان در جهت توسعه منطقه می باشد و درخصوص تسریع در همراهی معین های اقتصادی در شهرستانهای منوجان و رودبار نیز ضرورت اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های بالای منطقه آمادگی لازم وجود دارد در حوزه توسعه زیرساخت ها و در حوزه های مختلف صنعتی، معدنی، تجاری و پشتیبانی سازمان و همچنین حضور شرکت های بزرگ برای سرمایه گذاری در جنوب کرمان حمایت های لازم را انجام شود.
همکاری ویژه سازمان صمت جنوب کرمان با بنیاد مستضعفان به عنوان معین اقتصادی در شهرستان قلعه گنج
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در حاشیه بازدید از کارخانه آهک قلعه گنج اعلام کرد: این کارخانه که اکنون پیشرفت فیزیکی 92 درصدی دارد، با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان و هزینه ای بالغ بر 1000 میلیارد ریال در حال تکمیل می باشد.
وی افزود: ظرفیت تولید کارخانه، سالانه 120 هزار تن آهک هیدراته می باشد و تاکنون برای 70 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
مروجی فرد همچنین تصریح کرد: مراحل ساخت کارخانه تکمیل شده و برای آغاز به کار، منتظر تکمیل خط لوله گاز در شهرستان و گازرسانی به این کارخانه هستیم.
وی تاکید کرد: این کارخانه جزو طرح های اقتصاد مقاومتی کشور بوده و جهت ایجاد اشتغال برای مردم بومی منطقه احداث شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان همچنین ادامه داد: بنیاد مستضعفان به عنوان معین اقتصادی در شهرستان قلعه گنج، تاکنون چندین طرح مهم اقتصادی از جمله ۲ پهنه معدنی و چند طرح صنعتی و حمایت از بخش خصوصی مثل معدن آهک و کارخانه فرآوری آن، کارخانه پنیر، کارخانه روغن کنجد، کارخانه تولید کولر آبی و غیره... اجرا کرده که اجرای این طرح ها موجب اشتغالزایی خیلی خوب و همچنین رونق اقتصادی منطقه و معرفی پتانسیل های گردشگری و بومی شهرستان به سایر نقاط کشور شده است.
گفتنی است؛ مدیرکل امور استان ها وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه خود به جنوب کرمان به همراه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان و معاونین، ابتدا با حضور در گلزار شهدای شهر جیرفت و مزار مطهر همرزمان شهیدش، سرداران شهید پایدار و بینا از رشادت های این شهیدان گرانقدر تجلیل و به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادای احترام کردند.
تشکیل جلسه شورای معاونین سازمان با حضور مهندس حسن پور و کارشناسان همراه، برنامه بعدی این سفر بود.
در این جلسه نیز، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گزارش مختصری از روند اقدامات و فعالیت های انجام شده در حوزه های مختلف ارائه کرد و سپس بحث های کارشناسی در حوزه صنعت، معدن، بازرگانی و همچنین امور مالی و پشتیبانی سازمان توسط معاونین و کارشناسان انجام و برنامه های توسعه ای جنوب کرمان و نیاز های زیرساختی سازمان از قبیل خودرو، ساختمان اداری، نیرو و... مورد بررسی قرار گرفت.