*محورهای همدان ـ کرمانشاه در نقطه اسدآباد، کرج ـ چالوس ، آزادراه زنجان ـ قزوین،محور هراز ،فيروز كوه ،بیجار -قروه به علت ریزش برف و کولاک شدید بسته شده است
در حالی که برخی محورهای مواصلاتی شمال، غرب و مرکز کشور در پی بارش برف و باران، بسته شده است؛ سازمان هواشناسی از ادامه این وضع تا صبح فردا خبر داد.
به گزارش اطلاع رسانی دولت به نقل از شبکه خبر، پلیس راه کشور با اعلام این خبر تاکید کرد،
1_ همدان- کرمانشاه به علت بارش برف و کولاک شدید کماکان بسته است.
2_محور کرج- چالوس به علت بارش برف سنگین و کولاک شدید تا اطلاع بعدی بسته است.
3_محور فیروزکوه به علت بارش برف سنگین و کولاک شدید در منطقه گدوک تا اطلاع بعدی بسته است.
4_محور جم - فیروزآباد واقع در استان فارس از ساعت 14 ديروز، به علت بارش شدید باران و ریزش کوه تا اطلاع بعدی بسته اعلام شده است.
5_محور هراز به علت بارش برف، کولاک و لغزندگی سطح راه بسته است.
6_ آزادراه قزوین- زنجان، به علت کولاک شدید تردد بکندی انجام می شود.
7_ محور بیجار -قروه در استان کردستان به علت بارش برف و وزش کولاک بسته است.
همچنین پلیس راه محورهای قدیم کاشان ـ قم، اتوبان کاشان ـ قم و بندر حاجی آباد در استان های اصفهان و هرمزگان را از ساعت 3 بامداد امروز تا اطلاع بعدی بسته اعلام کرد.
بر اساس گزارش ها، محور دلگان به زهکلوت در شهرستان ایرانشهر نیز از بامداد امروز به علت بارندگی و طغیان رودخانه های محلی بسته شده است.
با ورود سامانه بارش زا به کشور بارش باران و در برخی مناطق برف از دیروز شروع شده که مسافران نوروزی را با مشکل مواجه کرده است.
سازمان هواشناسی در اطلاعیه ای درباره اختلال در برخی محورهای کشور تا صبح فردا هشدار داده است.
به گزارش این سازمان ، به سبب بارش برف و وزش باد شدید در برخی مناطق استان های همدان، اصفهان ، مرکزی ، قم ، قزوین ، تهران ، لرستان ، کهکیلویه و بویر احمد ، سمنان ، خراسان شمالی ، خراسان رضوی و با شدت کمتر زنجان و چهار محال و بختیاری در تردد جاده های منتهی به این استان ها تا صبح چهارشنبه اختلال پیش بینی می شود.
به دنبال وزش باد و بارندگی های متناوب ، از بامداد امروز بارش برف در شهر اراک و بیشتر مناطق این استان آغاز شد و ضمن کاهش دما در شهرهای مختلف استان و روی آوردن مردم به لباس های گرم ، مشکلاتی برای تردد مسافران نوروزی ایجاد شده است.
همچنین بیشتر نقاط استان سمنان از دیشب شاهد بارش باران و وزش شدید باد است و بارش باران در برخی از نقاط موجب آبگرفتگی معابر و ایجاد مشکلات در تردد مردم به ویژه مسافران نوروزی شده است.
اداره هواشناسی قزوین هم درباره احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و طغیان رودخانه ها درمناطق این استان هشدار داد.
براساس گزارش هواشناسی، هم اکنون در ارتفاعات استان قزوین و منطقه آوج شهرستان بوئین زهرا، برف می بارد.
هواشناسی استان سیستان و بلوچستان هم با پیش بینی رگبارهای شدید همراه با رعد و برق و وزش باد، از مسافران نوروزی و شهروندان خواست از اسکان و رفت و امد درحاشیه رودخانه ها خودداری کنند.
در تهران هم اکنون برف می بارد.
شماره تلفن 88255555 نیز برای اطلاع رسانی در باره وضع جاده های کشور در نظر گرفته شده است.