*احمدی نژاد: نگرانی آنها از ملت ایران بخاطر نحوه مدیریت جهانی است
* ایران از شعار تغییر آقای اوباما استقبال کرد اما متاسفانه رئیس جمهور آمریکا از فرصت های تاریخی استفاده نکرد. شاید به این علت که در محاسبات خود بیش از اندازه به صهیونیست ها بها می دهد
رئیس جمهور گفت: آماده ام در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به صورت رو در رو، کاملا آزاد و با حضور رسانه ها با رئیس جمهور آمریکا گفت وگو کنم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد امروز در دومین همایش ایرانیان خارج از کشور با اشاره به اینکه به تازگی دولت آمریکا اعلام کرده که آماده گفت وگو با ایران در سطوح بالا است، اظهار داشت: ملت ایران همواره اهل گفت وگو بوده است و پیش از حضور در نشست های سالانه سازمان ملل همواره بر گفت وگو با آقای بوش و در سال گذشته نیز برای گفت وگو با آقای اوباما اعلام آمادگی کردند.
رئیس جمهور گفت: امسال هم آمادگی دارم در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به صورت رو در رو و کاملا آزاد و با حضور رسانه ها مسائل جهانی را با آقای اوباما به گفت وگو بنشینیم و افکار عمومی قضاوت کنند که راه حل چه کسی برای مدیریت جهان کارساز و راهگشاست.
وی تصریح کرد: ایران از شعار تغییر آقای اوباما استقبال کرد اما متاسفانه رئیس جمهور آمریکا از فرصت های تاریخی استفاده نکرد. شاید به این علت که در محاسبات خود بیش از اندازه به صهیونیست ها بها می دهد در حالی که صهیونیست ها یک حزب سیاسی بیشتر نیستند و باید منافع ملت ها را مورد توجه قرار داد.
رئیس جمهور در ادامه گفت: باید همه ملت ها و دولت ها به صورت عادلانه در مدیریت جهان مشارکت فعال داشته باشند.
ایران به یک فرهنگ و تمدن تبدیل شده است
احمدی نژاد با اشاره به علت توجه ملت ها به ایران اظهار داشت: روشن است که امروز ایران به معنای یک جغرافیا، ملیت و محدوده سیاسی خاصی نیست بلکه ایران به یک فرهنگ و تمدن تبدیل شده است و ایران در بین ملت ها به عدالت خواهی، برادری و انسانیت شناخته می شود که هیچ یک از این ویژگی ها مرزی را نمی شناسد.
رئیس جمهور گفت: نام ایران از این جهت پایدار و ماندگار است که همواره جهانی و انسانی اندیشیده و عمل کرده است.
احمدی نژاد با بیان این که دشمنان و بدخواهان ملت ایران قصد دارند با دروغ پراکنی و طراحی سناریوهای جعلی ملت ایران را به تلاش برای ساختن بمب متهم کنند، خاطر نشان کرد: آنها قصد دارند در این سناریوی تبلیغاتی بعضاً از افرادی که آنها را ربوده و به خارج از کشور برده اند، سخنانی در اثبات ادعای خود منتشر کنند. در حالی که به فرض محال اگر ایران بتواند یک بمب هم بسازد، مجموع کسانی که با ملت ایران بداخلاقی می کنند بیش از 20 هزار بمب هسته ای در اختیار دارند که بی تردید یک بمب در مقابل آن نمی تواند آنچنان اهمیتی داشته باشد.
رئیس جمهور ادامه داد: ادعای آنان از سه حالت خارج نیست یا دروغ میگویند و یا ترسو هستند و یا این که هم ترسو هستند و هم دروغ میگویند.
نگرانی آنها از ملت ایران بخاطر نحوه مدیریت جهانی است
وی گفت: بدون تردید مشکل قدرت های سلطه گر با ملت ایران، آزادی، دموکراسی، حقوق بشر و حتی بمب هسته ای نیست. نگرانی آنها از ملت ایران بخاطر نحوه مدیریت جهانی است، چرا که تاریخ نشان داده ملت ایران از چنان ظرفیتی برخوردار شده است که اگر فرصتی پیدا کند جریان فرهنگی و تمدنی گسترده ای را به راه انداخته و آنرا به سرعت در همه جهان فراگیر خواهد کرد.
احمدی نژاد تصریح کرد: ملت ایران به صراحت اعلام کرده است که با مدیریت یک جانبه و ظالمانه سلطه گران مخالف است و آن را نخواهد پذیرفت.
رئیس جمهور با بیان این که طرح موضوعاتی مانند جنگ تمدن ها دروغی بزرگ و تاریخی است، اظهار داشت: تمدن ها و فرهنگ های اصیل و انسانی مکمل و همسو با یکدیگر هستند و به همین خاطر ملت ها در جهان هیچ مشکل و درگیریی با یکدیگر ندارند و آنچه امروز در صحنه جهان خودنمایی می کند، مقابله یک توحش، با فرهنگ و تمدن اصیل و انسانی است.
وی با تاکید بر این که نظم ظالمانه حاکم بر جهان باید به سمت عدالت و برادری حرکت کند، خاطر نشان کرد: اندیشه تنازع بقا یک تئوری ضد انسانی و حیوانی است؛ ارتباط و تعامل بین انسان ها نباید بر پایه جنگ، تبعیض ، برتری جویی و تسلط بر دیگران استوار باشد بلکه باید این روابط بر اساس عدالت، ایثار و فداکاری ایجاد شود.
امروز دوره تاریخی قدرت های زورگو به پایان رسیده است
احمدی نژاد با بیان اینکه قدرت های زورگو در همه عرصه ها به بن بست رسیده اند، اظهار داشت: امروز دوره تاریخی آنها به پایان رسیده است و دلیل آن این است که برای حل کوچکترین مسئله خود به تهدید و سلاح متوسل می شوند. امروز سلطه گران باید به اشغالگری خود پایان داده و به مرزهای خود بازگردند در غیر این صورت حرکت عمومی ملت ها آنها را وادار به چنین کاری خواهد کرد.
رئیس جمهور گفت: سلطه گران هر قطعنامه ای که علیه ملت ایران صادر می کنند در حقیقت سند محکومیت و رسوایی نظام برآمده از اندیشه خود را زیر سوال می برند.
وی در ادامه با تاکید بر این که ملت ایران اهل گفت وگو بر پایه منطق، عدالت و احترام است، خاطر نشان کرد: بدخواهان ملت ایران اگر خیال کنند با در دست گرفتن چماق تهدید می توانند در گفت وگو با ملت ایران امتیاز بگیرند؛ بدانند که هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد.