وزیر آموزش و پرورش گفت: مجلس در حال پیگیری تشکیل سازمان ملى مهارت است و اگر به صورت قانون آن را اعلام کند به طور طبیعی قانون اجرا می شود و هیچ کس مانعی بر سر راه تشکیل این سازمان به وجود نیاورده است.
وزیرآموزش و پرورش گفت: تشکیل سازمان ملی مهارت درکمیسیون اداری دولت تصمیم گرفته شده است و روند قانونی آن توسط مجلس در حال پیگیری است و کسی هم جلوی تشکیل آن را نگرفته است.
حمید رضا حاجی بابایی در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت، عدم تشکیل سازمان ملی مهارت را شایعه دانست و اظهار داشت: مجلس در حال پیگیری تشکیل این سازمان است و اگر به صورت قانون آن را اعلام کند به طور طبیعی قانون اجرا می شود و هیچ کس مانعی بر سر راه تشکیل این سازمان به وجود نیاورده است.
وی همچنین درباره نحوه پذیرش متقاضیان دانشکده های فنی و حرفه ای، گفت: بر اساس مصوبه مجلس در سال 1387، 34 هزار و 270 دانشجوی کاردانی پذیرفته شدند وهمچنین 850 نفر از فرهنگیان نیز در مقطع کاردانی به کارشناسی مشغول به تحصیل شدند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در مقطع کاردانی نیز امسال 35 هزار دانشجو ثبت نام کردند که 26 شهریور ماه آزمون برگزار شده و بعد از اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان برای آنها کلاس برگزار می شود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این ها امسال 750 دانشجوی مقطع کارشناسی بیش از سال گذشته توسط دانشگاه شهید رجایی پذیرفته شدند. بنابراین ما سعی کرده ایم قانون را کاملا رعایت کنیم و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
حمید رضا حاجی بابایی خاطر نشان کرد: ما از ابتدا با وزارت علوم هماهنگ کرده ایم که دانشجویان آموزشکده های آموزش و پرورش، تحت نظر وزارت علوم باشند، افرادی هم که در آموزشکده های ما تدریس می کنند، به عنوان عضو هیئت علمی در وزارت علوم محسوب شوند.
وی در ادامه اظهار داشت: اما زمانی که قانون مربوط به این موضوع مصوبه گردید، این تفاهم نامه متوقف شد. البته اعتقاد من بر این است که دانشجویان این دانشکده ها زیر نظر وزارت علوم باشند و به آنها مدرک معتبر توسط این وزارتخانه با همین کیفیت داده شود و استادان ما هم زیر نظر وزارت علوم به عنوان عضو هیئت علمی فعالیت کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: این بحث مورد موافقت همه قرار گرفته است و امیدواریم به صورت قانون تصویب شود تا بتوانیم تفکیک مسئولیت ها را در وزارتخانه ها داشته باشیم.