هر ساله برنامه تعمیر واحدهای نیروگاهی از ابتدای مهرماه آغاز می شد و تا پایان خردادماه ادامه داشت اما در سال جاری برنامه تعمیر از شهریور ماه تا فرودین ماه سال آینده برنامه ریزی شده است.
معاون هماهنگی تولید شرکت توانیر از تحقق 95 درصد اهداف برنامه تعمیر نیروگاه های کشور در سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزات نیرو، "عبدالرسول پیشاهنگ"با اشاره به نام گذاری سال 89 تحت عنوان "سال همت مضاعف و کار مضاعف" گفت: در زمان حاضر بیش از 95 درصد از برنامه تعمیر نیروگاهی کشور محقق شده است.
معاون هماهنگی تولید شرکت توانیر افزود: هر ساله برنامه تعمیر واحدهای نیروگاهی از ابتدای مهرماه آغاز می شد و تا پایان خردادماه ادامه داشت اما در سال جاری برنامه تعمیر از شهریور ماه تا فرودین ماه سال آینده برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تا فرودین ماه سال 90 حدود 36 روز مانده است اما افزون بر 95 درصد از اهداف تعمیر نیروگاه های کشور تاکنون محقق شده است.
معاون هماهنگی تولید شرکت توانیر در پایان با اشاره به رکورد های زمان تعمیر برخی از نیروگاه کشور در سال جاری، گفت: کاهش زمان تعمیر نیروگاه سنندج از 90 به 53 روز ازجمله رکوردهای ثبت شده است.