معاون وزیر بازرگانی در توسعه بازرگانی داخلی گفت: در آستانه سال نو و اسفند ماه 12 برنامه جهت تنظیم مناسب بازار تدارک دیده شده است
معاون وزیر بازرگانی در توسعه بازرگانی داخلی گفت: در آستانه سال نو و اسفند ماه 12 برنامه جهت تنظیم مناسب بازار تدارک دیده شده است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، محمد علی ضیغمی، اظهارداشت :تامین کالاهای اساسی مورد نیاز نمایشگاههای بهاره شامل برنج ، شکر و روغن نباتی به ترتیب هر کدام 20 هزارتن ،حبوبات به صورت بسته بندی یک هزار تن ، 10 هزارتن گوشت مرغ منجمد و پنج هزارتن گوشت قرمز منجمد وارداتی از جمله این موارد است .
وی سپس برنامه ریزی جهت عرضه میوه و مرکبات جهت تنظیم بازار این محصولات در ایام پایانی سال را مورد توجه قرار داد و گفت :براین اساس فرایند توزیع در مجموع حدود 90 هزارتن شامل 60 هزار تن پرتقال و 30 هزارتن سیب است که از 25 اسفند ماه تا 15 فروردین سال آینده با توجه به تقاضای بازار از طریق شبکه های صنفی منتخب ، سازمان میادین میوه و تره بار و غرفه های ویژه سطح شهر عرضه می شود .
معاون وزیر بازرگانی از اعلام یک نوبت کالابرگ برنج با سرانه سه کیلوگرم از اسفند ماه آینده در سراسر کشور خبرداد و گفت :جهت توزیع گوشت مرغ وقرمز به صورت انبوه و درحد نیاز بازار ازطریق شعب منتخب ، فروشگاههای زنجیره ای ، تعاونیهای مصرف کارکنان دولت و میادین میوه و تره بار برنامه ریزی شده است .
وی گفت که براین اساس قیمت هرکیلوگرم گوشت قرمز حدود هفت هزارتومان ، گوشت مرغ منجمد هرکیلوگرم حدود سه هزارتومان خواهد بود .
ضیغمی در ادامه از آمادگی لازم وزارت بازرگانی جهت عرضه انبوه کالاهای اساسی همچون برنج ،روغن نباتی ، شکر ،گوشت مرغ ،گوشت قرمز ، حبوبات و غیره خبرداد و گفت: یک نوبت کالابرگ شکر سراسری نیز هم اکنون درحال توزیع است .
معاون وزیر بازرگانی در ادامه گفت:با توجه به اعلام سبد کالایی کارکنان دولت شامل یک نوبت سبد کالا با سرانه 20 کیلوگرم برنج ،2 حلب 4.5 کیلوگرمی ، پنج کیلوگرم شکر ،دو کیلوگرم شکر یا پنج کیلوگرم گوشت مرغ و 2.700 گرم ماکارونی بوده ،بلافاصله پس از درخواست دستگاههای دولتی توزیع می شود .
به گفته وی ، برپایی بازارچه های موقت در سطح کلان شهرها جهت توزیع میوه و مرکبات در ایام پایانی سال ،اختصاص 15غرفه در 15 میادین اصلی میوه و تره بار تهران جهت عرضه کالاهای اساسی از جمله برنامه های وزارت بازرگانی در آستانه سال نو است .
برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا موضوع دیگری بود که معاون وزیر بازرگانی در باره آن سخت گفت و اظهار داشت :در نمایشگاههای بهاره در مجموع 387 نمایشگاه و 38 هزارو 227 غرفه در سراسر کشور برگزار می شود .
وی تصریح کرد :آمارمتقاضیان برگزاری نمایشگاه نشان از آن دارد که این میزان در مقایسه با سال گذشته رشد 10 درصدی داشته است .
به گفته وی ، سال گذشته 350 نمایشگاه بهاره با 34 هزارو 752 غرفه برگزار شد .
معاون وزیر بازرگانی تصریح کرد: برگزاری فروش فوق العاده کالا در سطح واحدهای صنفی سراسر کشور ' هرواحد صنفی یک نمایشگاه ' ،در رسته های خشکبار ،شیرینی فروشان ،پوشاک ، منسوجات ، مبلمان و غیره از جمله برنامه ها است که تعداد واحدهای صنفی دراین طرح حدود 30 هزار واحد بوده و با مجوز اتحادیه های صنفی ذیربط دراین طرح شرک کرده اند .
وی در پایان گفت:فروش فوق العاده کالا در سطح فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای در کل کشور ازنیمه دوم بهمن ماه امسال تا پایان سال 90 در سراسر کشور برقرار خواهد بود .