وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال های اخیر هویت مدارس دولتی که در آنها 900 هزار معلم شاغل به تحصیل هستند، زیر سوال رفته بود و لذا ارتقای بیش از پیش شاخص های تحصیلی مدارس از جمله مدرسه های دولتی در دستور کار ما قرار داد
وزیر آموزش و پرورش تحولات بنیادین را از ضرورت های کشور دانست و اجرای آن را از سیاست های مهم این وزارتخانه ذکر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، حمید رضا حاجی بابایی در همایش و آموزش تخصصی و توانمند سازی مدیران کانون های بسیج فرهنگیان کشور در مشهد افزود: نظام تعلیم و تربیتی در آموزش و پرورش خواست ما است که دانش آموزان در آن احساس غرور کرده و موجبات رضایتمندی اولیاء و معلمان را فراهم کند.
وی ادامه داد: با اجرای تحولات بنیادین در آموزش و پرورش می خواهیم نگرش ها را نسبت به این بخش تغییر داده و ارتقا ببخشیم.
وی گفت: در این راستا می کوشیم با سیاست ها و ارایه خدمات مناسب بگونه ای عمل شود که معلمان، دانش آموزان و فرهنگیان طعم شیرین ولایت و خدمات نظام جمهوری اسلامی را احساس کنند.
وی بیان کرد: ما با آموزش و پرورشی رو به رو هستیم که باید تحولات عظیم در آن شکل بگیرد و برخی از امور بطور کامل دگرگون شود.
وی افزود: اگر کار معلم خدایی و توحیدی نباشد نام معلم را نمی توان بر وی گذاشت و معلمان باید بگونه ای دروس مختلف را به دانش آموزان ارایه دهند که آنان را به خدا نزدیک تر کند و در مسیر خدایی قرار دهد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال های اخیر هویت مدارس دولتی که در آنها 900 هزار معلم شاغل به تحصیل هستند، زیر سوال رفته بود و لذا ارتقای بیش از پیش شاخص های تحصیلی مدارس از جمله مدرسه های دولتی در دستور کار ما قرار داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان به دلیل تامین نشدن اعتبار لازم اجرا نمی شود.
حاجی بابایی افزود: قرار بود این قانون از محل صرفه جویی اعتبارات بخش آموزش و پرورش کشور اجرا شود ولی از محل این اعتبارات که سرانه مدرسه و حقوق معلم تامین می شود نمی توان صرفه جویی انجام داد و اعتبار مورد نیاز قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان را تامین کرد.
وی با تاکید بر توجه مسئولان مربوطه به مشکلات معلمان گفت: مدیر کل و رئیس اداره آموزش و پرورشی از نظر من مقبول است که چند ساعت در هفته در مدارس حضور یافته و از نزدیک به تنگناهای معلمان رسیدگی کند.
حاجی بابایی با اشاره به اینکه هیچ ظلمی بالاتر از این نیست که دانش آموز در شیفت بعد از ظهر به تحصیل بپردازند، گفت: وزارت آموزش و پرورش بتدریج همه دانش آموزان را به شیفت صبح انتقال می دهد.
وی خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جاری 70 درصد دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در شیفت صبح به تحصیل می پردازند و این رقم سال آینده به یکصد درصد افزایش می یابد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: شش میلیون و 500 هزار دانش آموز در برنامه های طرح اوقات فراغت تابستان جاری شرکت می کنند و این در حالی است که این میزان در مدت مشابه پارسال شش میلیون نفر بود.
وی خاطر نشان کرد: سالانه دو هزار میلیارد تومان برای ساخت مدارس در کشور هزینه می شود.
حاجی بابایی گفت: در حالی که طی 30 سال بعد از پیروزی انقلاب تنها 670 دارالقرآن آمورش و پرورش راه اندازی شده بود، فقط طی یکسال گذشته 10 هزار دارالقرآن در کشور راه اندازی شد و یک میلیون و 600 هزار دانش آموز در آن آموزش های قرآنی را فرا می گیرند.
وی اظهارداشت: هیچ موقعیتی مانند شرایط فعلی برای فعالیت بسیجیان در آموزش و پرورش و مدارس فراهم نبوده و آنان می توانند در همه عرصه ها حضور یابند.