افندیزاده گفت: براساس اختیارات قانونی حاصل از قوانین موجود، شرایط و ضوابط نحوهی فعالیت شرکتهای حمل و نقل مسافر بین شهری توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای به روزرسانی و به ادارات کل حمل و نقل و پایانههای سراسر کشور ابلاغ شد.
ضوابط جدید تاسیس و بهرهبرداری شرکتهای مسافربری به منظور افزایش توانمندی در جهت ارائه خدمات به مسافران جادهای از اول شهریور ماه اجرا میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از برنا، "شهریار افندیزاده" با اعلام این خبر گفت: براساس اختیارات قانونی حاصل از قوانین موجود، شرایط و ضوابط نحوهی فعالیت شرکتهای حمل و نقل مسافر بین شهری توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای به روزرسانی و به ادارات کل حمل و نقل و پایانههای سراسر کشور ابلاغ شد.
وی افزود: باتوجه به تغییر شرایط بخش مسافری در طول زمان و انتظارات جدید استفادهکنندگان از حملونقل عمومی از یک سیستم حمل و نقل مطلوب و رشد روزافزون استفاده از حمل و نقل بین شهری از سوی مردم ضروری بود تا ضوابط تاسیس و بهرهبرداری از شرکتهای مسافربری بازنگری شود و شرکتهای تازه تاسیس با شرایط مطلوبتر وارد این بخش شوند.
افندیزاده با اشاره به رویکردهای مهم و ضوابط جدید تدوین شده در سالجاری اظهار داشت: فراهمسازی زمینه جذب و افزایش سرمایه در بخش، اصلاح ساختار شرکتهای مسافربری با هدف ارتقای سطح خدمات، توجه به کرامت مسافران و هموطنان و ارائه خدمات برتر و شایسته به آنان فراهم نمودن شرایط فعالیت اقتصادی شرکتها و ایجاد انگیزه برای رقابت سالم، تغییر کاربری پایانهها، توسعه خدمات فروش بلیت غیرحضوری و اینترنتی، توجه بیشتر به مناطق محروم و روستاها از مهمترین رویکرد ضوابط جدید تاسیس و بهرهبرداری از شرکت حمل و نقل بین شهری داخلی است.
رئیس سازمان راهداری و حمل نقل جادهای تاریخ شروع اجرای ضوابط جدید را ابتدای شهریور ماه سالجاری اعلام کرد و افزود: متقاضیانی که تا قبل از تاریخ مذکور درخواست کتبی خود را برای تاسیس شرکت یا شعبهی شرکت مسافربری به این سازمان ارائه کردهاند، میبایست تا تاریخ 30 آبان ماه سال جاری براساس بخشنامههای قبلی پروانه فعالیت دریافت کنند. در غیر اینصورت، شرایط صدور مجوز فعالیت برای آنان براساس ضوابط جدید ابلاغ شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با ابلاغ ضوابط جدید وضعیت و شرایط حمل و نقل جادهای مسافر چه از لحاظ ارتقای سطح کیفی خدمات قابل ارائه به بهرهبرداران و چه از لحاظ ارتقای وضعیت کیفی فعالیت شاغلان این بخش،بهبود قابل ملاحظهای ایجاد شده و رضایتمندی هموطنان روز به روز افزایش یابد.
گفتنی است، در حال حاضر تعداد 2422 شرکت و موسسه حمل و نقل مسافری بین شهری داخلی و 329 نمایندگی در کشور فعال هستند که بیش از 90 درصد جابهجایی مسافر در نظام حملونقل کشور را برعهده دارند.