دری: از وجوه تمایز هفته کتاب امسال، طراحی نظام ارزشیابی برای هفته کتاب و برنامه ریزی درباره برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب و هفته کتاب، اعتنا به نخبگی و نخبگان و برگزاری جلسات منظم بعد از هفته کتاب برای پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و جامعه است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده هفته کتاب امسال از آغاز آبان کلید خورده است گفت: 1400 عنوان برنامه در هفته کتاب امسال تدارک دیده شده است که در تهران، شهرستان ها و در سطح فراملی برگزار می شود.
بهمن دری در آیین تجلیل از فرهیختگان و خادمان نشر که به مناسبت نوزدهمین دوره هفته کتاب در تالار وحدت آغاز شده است افزود: هفته کتاب به صورت رسمی از فردا آغاز و اختتامیه آن 29آبان برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: امروز از فرهیختگان و خادمان نشر و همچنین از برگزیدگان بیست و هشتمین دوره کتاب سال تجلیل خواهد شد.
دری، محور قرارگرفتن بیانات مقام معظم رهبری در برنامه ریزی ها و حضور جدی تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن ها و سازمان های دولتی و غیردولتی را در ستاد هفته کتاب از وجوه تمایز هفته کتاب امسال در مقایسه با سال های قبل برشمرد.
وی گفت: از دیگر وجوه تمایز هفته کتاب امسال، طراحی نظام ارزشیابی برای هفته کتاب و برنامه ریزی درباره برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب و هفته کتاب، اعتنا به نخبگی و نخبگان و برگزاری جلسات منظم بعد از هفته کتاب برای پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و جامعه است.
دری افزود: به این جمع بندی رسیدیم که بسته کاملی از کتاب ها را با 50 محور تدارک ببینیم که شامل اهدای کتاب، نقد کتاب و معرفی کتاب های خوب و مناسب است.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد با بیان اینکه در عناوین کتاب جایگاه نخست منطقه را داریم گفت: اما شمارگان کتاب در میان 65 هزار عنوان کتاب حدود سه هزار جلد است که میانگین پایینی است.
دری افزود: اگر کتاب خوب داشته باشیم قطعاً سینما، فیلمنامه و آثار نمایشی خوبی خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: اگر ارکان نشر را به طور متوازن تقویت کنیم ترویج کتاب و کتابخوانی در کشور رخ خواهد داد که در این باره تکریم نویسندگان، خادمان و ناشران کتاب، تکریم نخبگی است.