کیانپور گفت :درصورتی که به نوسازی بافت فرسوده شهری توجه نشود و این بافتها را به همان صورت رها کنیم، این بافتها مأمنی جهت بروز مشکلات اجتماعی در سطح جامعه میشوند
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: 6000 انبوهساز در کشور داریم که اگر هر یک 100 واحد مسکونی در بافت فرسوده بسازند حدود 600 هزار واحد مسکونی ساخته میشود که تحولی در نوسازی بافتهای فرسوده شهری خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایسنا ،مجید کیانپور ،مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران اظهار کرد: در صورتی که به نوسازی بافت فرسوده شهری توجه نشود و این بافتها را به همان صورت رها کنیم، این بافتها مأمنی جهت بروز مشکلات اجتماعی در سطح جامعه میشوند.
کیانپور در برخی محلههای تهران همچون بازار بزرگ، بافتهای فرسوده به صورت انبار کالا یا متروکه درآمدهاند که از نظر اجتماعی تهدیدهایی برای جامعه و اطراف آن محل ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه این بافتها زمانی سرزنده بودند و امروز به بافت فرسوده و ناکارآمد تبدیل شدهاند، گفت: حرکت در احیا و نوسازی بافتهای فرسوده یعنی دمیدن روح تازه در کالبد بی جان یک محیط ارزشمند است. این امر به مباحث اجتماعی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی کمک شایانی میکند و سبب از بین رفتن بسیاری از ناهنجاریها میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه انجام پروژههای نوسازی بافت فرسوده مسائل و مشکلاتی نظیر مجهولالمکان و ورثهای بودن یا بلامالک را به همراه دارد، افزود: حضور در بافتهای فرسوده یعنی احیا و نوسازی محیطی که هیچ هویت زندگی فعلی را ندارد اما استعداد قابل توجهی در باب احیا و نوسازی آن محیط وجود دارد.
وی نوسازی و بهسازی بافت فرسوده را به سه بخش مردم، دولت و شهرداریها مرتبط عنوان کرد و گفت: این سه بخش همواره با یکدیگردر تعامل هستند؛ البته مردم به عنوان نقش محوری و تعیینکننده در این میان به شمار میروند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در پایان با تاکید بر اینکه باید فرهنگ احیا و نوسازی بافت فرسوده شهری در کشور رواج پیدا کند، اظهار کرد: با فراهم آوردن بسترهای مناسب نظیر بستههای حمایتی، تخفیف در عوارض برای سازندگان عمومی، خصوصی و سرمایهگذاران و همدلی و همافزایی میان مدیران و مسئولان شهری میتوانیم به آینده نوسازی بافتهای فرسوده امیداوار باشیم.