نعمت زاده گفت: برای اجرای طرح ها ی توسعه ای ایمیدرو، علاوه بر تامین منابع و امکانات، استفاده از توان و مشارکت بخش خصوصی امری الزامی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای اجرای طرح ها ی توسعه ای ایمیدرو، علاوه بر تامین منابع و امکانات،باید از توان و مشارکت بخش خصوصی نیز استفاده شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از «شاتا»، مهندس محمدرضا نعمت زاده امروز با حضور در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران «ایمیدرو»، گفت: برای اجرای طرح ها ی توسعه ای ایمیدرو، علاوه بر تامین منابع و امکانات، استفاده از توان و مشارکت بخش خصوصی امری الزامی است.
وی بر لزوم فعال تر کردن معادن و صنایع معدنی در کشور تاکید کرد و گفت: باید در مواد معدنی ارزش افزوده زیادی ایجاد شود و علاوه بر تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدها، صادرات هم داشته باشیم.
مهندس نعمت زاده صنایع انرژی بر را مزیت کشور دانست و اظهار امیدواری کرد ایمیدرو به عنوان یک مجموعه بزرگ وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت که از 11 سال قبل فعالیت های خود را آغاز کرده، با همفکری مدیران و کارکنان و درایت اعضای هیات عامل شاهد حرکت های جدیدی را آغاز نماید.
وی در ادامه با بیان اینکه رییس جمهور محترم از بدو مسوولیت خود به عنوان رئیس دولت یازدهم تاکید زیادی بر رفع موانع تولید داشتندافزود: بر این اساس 2 وزارتخانه صنعت و معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی با تشکیل کارگروهی در صدد تحقق این وعده هستند.
وی به جلسه امروز خود با وزیر امور اقتصادی و دارایی اشاره و اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد با تشکیل کارگروهی ظرف 2 هفته آینده موانع تولید کشور برطرف و سیاست مقطعی اتخاذ شود.
وزیر صنعت و معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکل اجرای سیاست اصل 44 باید در سازمان توسعه و نوسازی معادن کشور برطرف شود گفت: مدیریت جدید باید با تدوین طرح های مختلف حضور بخش خصوصی را در این سازمان پررنگتر کند.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید مواد معدنی در کشور باید به 6 تا 7 میلیون تن افزایش یابد گفت: در حال حاضر برای تامین مواد معدنی از جمله فولاد با مشکالات متعددی روبرو هستیم که باید اقدامات موثری در این رابطه صورت بگیرد.
مهندس نعمت زاده ضمن تاکید بر اینکه باید کشور با در نظر گرفتن پتانسیل های موجود در حوزه مواد معدنی به ویژه فولاد خودکفا باشد تصریح کرد: در همین راستا 7 طرح فولادی تدوین شده است که با واگذاری یکی از این طرح ها به بخش خصوصی، در مابقی طرح ها باید تلاش ویژه ای را برای خودکفایی مواد معدنی انجام دهیم.