میزان اعلامی خرید گندم توسط این شرکت براساس آمار مراکز خرید استانها، مندرج در سامانه بانک سپه به عنوان بانک عامل خرید، است که درواقع دقیق ترین آمار خرید گندم را حتی به صورت لحظه ای دراختیار قرار می دهد. بنابراین آمارهای ارائه شده غیراز ماخذ این شرکت با واقعیت موجود تطبیق نداشته و غیرواقعی است
به دنبال انتشار مطلبی مورخ 23 /5/92 از سوی خبرگزاری تسنیم با عنوان "بدهی 1000 میلیارد تومانی دولت به گندمکاران/ پرداخت ها هنوز آغاز نشده است " روابط عمومی شرکت بازرگانی ایران به این شبهات پاسخ داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در متن این جوابیه آمده است: میزان اعلامی خرید گندم توسط این شرکت براساس آمار مراکز خرید استانها، مندرج در سامانه بانک سپه به عنوان بانک عامل خرید، است که درواقع دقیق ترین آمار خرید گندم را حتی به صورت لحظه ای دراختیار قرار می دهد. بنابراین آمارهای ارائه شده غیر از ماخذ این شرکت با واقعیت موجود تطبیق نداشته و غیرواقعی است.
درخصوص عدم پرداخت کلیه مطالبات کشاورزان نیز اعلام می کند: این شرکت پیش بینی های لازم را جهت اعتبار خرید گندم تا سقف 9 میلیون تن کرده است، لیکن طبق بند 22 قانون بودجه سال 92 مقرر شده است که تنخواه مورد نیاز جهت پرداخت وجوه گندم کشاورزان از طریق سارمان هدفمندسازی یارانه ها دراختیار شرکت بازرگانی دولتی ایران قرار گیرد که متاسفانه با وجود پیگیریهای مکرر، هیچگونه وجهی از ناحیه فوق تامین نشده است.
علی ایحال این شرکت با تحمل دشواریهای فراوان تاکنون از محل منابع داخلی خود نسبت به پرداخت حدود 85 درصد بهای گندم های خریداری شده بصورت نقدی به کشاورزان اقدام نموده و تمام سعی و تلاش این شرکت براین است تا با پرداخت به موقع و به روز وجوه گندم زارعان، رضایت حداکثری آنان را فراهم آورد.