سرپرست وزارت آموزش وپرورش بر ایمن سازی اردوهای دانش آموزی تاکید و اظهار کرد: از آنجا که امانتدار مردم هستیم ، باید بحث ایمن سازی دانش آموزان را حتی اگر به کندی کار بینجامد ، در اولویت قرار گیرد
سرپرست وزارت آموزش وپرورش ، نظام رتبه بندی معلمان را یک نگاه مترقی به نیروی انسانی شاغل در آموزش وپرورش توصیف کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش وپرورش ، دکتر علی اصغر فانی در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات دفتر وزیر نظام رتبه بندی معلمان را مشابه نظام رتبه بندی اساتید دانشگاه دانست و گفت : کلیات این نظام در مجلس مصوب شده است که البته با اجرا فاصله دارد ، لازمه اجرای این نظام طراحی مدل ارزیابی عملکرد معلمان و برحسب اعتقاد بنده نظام ارزیابی حرفه ای معلمان است که هر 2 تا 3 سال یک بار باید برای رتبه بندی معلمان انجام شود.
وی پرداخت حقوق و مزایا ، آموزش و ارزیابی حرفه ای معلمان را در ارتباط باهم دانست و یادآورشد : نظام رتبه بندی معلمان کاری نیست که به سرعت انجام شود ، بلکه باید ابتدا آیین نامه های اجرایی آن تدوین شود.
سرپرست وزارت آموزش وپرورش بر ایمن سازی اردوهای دانش آموزی تاکید و اظهار کرد: از آنجا که امانتدار مردم هستیم ، باید بحث ایمن سازی دانش آموزان را حتی اگر به کندی کار بینجامد ، در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به اسناد بالادستی نظیر ؛ سند برنامه درسی ملی ، سیاست های کلان آموزش وپرورش ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) چشم انداز جمهوری اسلامی ، نقشه جامع علمی کشور و ... تصریح کرد : سند تحول بنیادین با جامعیت اسناد فوق ، فرصت مغتنمی است که در اختیار آموزش وپرورش قرارگرفته است ، از طرف دیگر این اسناد موید یکدیگرند و هیچ مغایرتی بین آن ها وجود ندارد.
دکتر فانی با تاکید بر عملیاتی کردن سند تحول یاد آور شد : عملیاتی کردن این سند نیاز به یک نقشه راه برای دنبال کردن مسیر آینده نظام تعلیم و تربیت دارد که امیدوارم در کمترین زمان ممکن به مرحله اجرا برسد .
وی با اشاره به دوره پیش دبستانی و نقش آن در کاهش افت تحصیلی بویژه در مناطق محروم و دوزبانه کشور گفت : لازمه توسعه این دوره تامین منابع مالی آن است که با ایجاد بخش اقتصاد در آموزش وپرورش به دنبال صرفه جویی در برخی بخش ها و هزینه کردن آن در مسیر توسعه دوره پیش دبستانی هستیم .
دکتر فانی در خصوص هوشمند سازی مدارس با اشاره به همزمانی بحث توسعه سخت افزار ادامه داد : کشورهایی که ابتدا وارد بحث سخت افزاری هوشمند سازی شده اند ، شکست خورده اند ، اعتقاد ما این است که به پیش نیاز جدی این امر که آموزش معلمان و ایجاد مهارت و ورزیدگی در آنان برای استفاده از این ابزار است ، باید پرداخته شود .
سرپرست وزارت آموزش و پرورش توصیه کرد : به جای هوشمند سازی مدارس خوب است در هر مدرسه یک کلاس هوشمند داشته باشیم که همزمان بحث نرم افزار وسخت افزار نیز توامان مدنظر قرار گیرد.
وی در بحث آموزش قرآن بر روخوانی ، روان خوانی و فهم قرآن در کلاس های قرآنی تاکید کرد .