امامی رضوی: 25 درصد از موارد تامین سلامت مردم بر عهده مجموعه های بهداشتی و درمانی و 75 درصد مابقی بر عهده سایر دستگاه های اجرایی کشور است
معاون درمان وزارت بهداشت در معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: افزایش شاخص امید به زندگی سالم نیاز به توجه همگان دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وبدا؛ سید حسن امامی رضوی در این مراسم گفت: حفظ و ارتقای سلامت مردم امری ضروری است ولی بخش بهداشت و درمان به تنهایی قادر به تامین این ضرورت نیست و به کمک سایر بخش ها نیاز می باشد.
وی اظهار کرد: 25 درصد از موارد تامین سلامت مردم بر عهده مجموعه های بهداشتی و درمانی و 75 درصد مابقی بر عهده سایر دستگاه های اجرایی کشور است.
امامی رضوی بیان کرد: تاسیس دانشکده علوم پزشکی در نقاط مختلف کشور و ایجاد مجموعه بهداشتی و درمانی مستقل در شهرستان ها با رویکرد تامین و حفظ سلامت بیش از پیش مردم نقاط مختلف کشور صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: این مهم از جمله رویکردهای درست و اصولی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در ارتقای شاخص سلامت مردم، توجه به آموزش های پزشکی و توسعه متوازن کشور است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به ماموریت های دانشکده علوم پزشکی گفت: توسعه علمی و آموزشی در حوزه پزشکی از یک طرف و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از طرف دیگر جزو ماموریت های دانشکده پزشکی است که نشان از جایگاه و موقعیت ویژه آن دارد.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت نقش مهمی در حوزه توسعه دارد، اظهار کرد: هر یک ریال هزینه در حوزه سلامت 40 ریال ارزش افزوده به همراه خواهد داشت.
دکتر امامی رضوی خاطر نشان کرد: سوابق و تجربیات سرپرست این دانشکده در عرصه های گوناگون و عضویت وی در هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کشور می تواند ظرف مدت کوتاهی این دانشکده را به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا دهد.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه مراسم گفت: در شهرستان ساوه با سابقه ای درخشان از فرهنگ، علم و هنر بعد از سالها انتظار، اولین مرکز دولتی علمی و آموزشی با عنوان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی راه اندازی شد.
شهلا میرگلوبیات افزود: تاسیس این دانشکده شروعی برای افتتاح سایر دانشکده های دولتی در این شهرستان در حوزه های مختلف آموزشی و علمی است.
وی از استقلال مجموعه بهداشتی و درمانی شهرستان ساوه با آغاز به کار این دانشکده خبر داد و گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه نیز زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه خواهد بود.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، در ادامه با اشاره به مشکلات بهداشتی و درمانی حوزه انتخابیه خود گفت: بیمارستان دولتی شهید مدرس ساوه که بیش از 40 سال از احداث آن می گذرد دارای ساختمان مستهلکی است و توان جوابگویی به مراجعات این منطقه با عنایت به حجم بالای تردد وسایط نقلیه و میزان قابل توجه تصادفات جاده ای را ندارد.
وی ادامه داد: به همین منظور از سال 1385 در سفر هیئت دولت به استان مرکزی مجوز احداث بیمارستان 160 تختخوابی در این شهرستان صادر شد و قرار بود هزینه ساخت آن تماماً توسط دولت تامین شد.
میرگلو بیات اضافه کرد: متاسفانه در جلسه هیئت دولت مقرر می شود که 40 درصد از هزینه ساخت این مرکز درمانی توسط یک گروه صنعتی در شهرستان با عنوان خیر تامین شود که این موضوع در طی این سال ها عملی نشده است.
وی با اشاره به کلنگ زنی این پروژه عمرانی خدماتی توسط دو وزیر، ادامه داد: با وجود برگزاری جلسات متعددی برای ساخت این بیمارستان به یقین رسیده ایم که احداث این مرکز درمانی توسط خیر مذکور اتفاق نخواهد افتاد و به مردم نیز وعده غیر عملی داده شده است.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار تسریع در آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 160 تختخوابی ساوه شد و از دولت خواست تا بدون وقفه هزینه احداث آن را تماماً پرداخت کند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم دکتر جلیل کوهپایه زاده اصفهانی به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه معرفی و از زحمات و تلاش های دکتر حبیب الله رضایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه و کوهستانی رئیس دانشکده پرستاری شهرستان ساوه تقدیر و تشکر شد.