فانی گفت :باید با در نظر گرفتن مولفه هایی نظیر ؛ افزایش حقوق و فوق العاده شغل برای نیروهای انسانی که به دلیل کمبود نیرو از تدریس در دوره تحصیلی بالاتر به دوره پایین تر منتقل شده اند ، انگیزه ماندگاری و رغبت آنان برای تدریس در دوره تحصیلی جدید افزایش یابد
باحضور علی اصغر فانی ، سرپرست وزارت آموزش و پرورش ،نشست ساماندهی نیروی انسانی این وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش وپرورش ، علی اصغر فانی در این نشست که در سالن جلسات دفتر وزارتی برگزار شد ، با اشاره به آسیب شناسی صورت گرفته توسط تیم تخصصی مطالعاتی در این زمینه بردر نظر گرفتن مواردی نظیر ؛ تراکم معلم در برخی مناطق ، دوره ها و رشته های تحصیلی و جنسیت بر احصای کمبود نیروی انسانی در مناطق با توجه به مولفه های یادشده و غیربومی بودن نیروی انسانی در مناطق محروم تاکید کرد .
وی با اشاره به مدت تعهد کمتر از پنج سال نیروی انسانی غیربومی در مناطق محروم تصریح کرد: پیشنهاد شده است که دراستخدام نیروی انسانی ، بومی بودن افراد به عنوان یک مولفه مهم مدنظر قرار گیرد.
علی اصغر فانی با متفاوت خواندن اصطلاحات بوم و بومی ادامه داد : آموزش وپرورش با در برداشتن 750 منطقه در کشور می تواند 236 بوم داشته باشد .
وی تاکید کرد : باید با در نظر گرفتن مولفه هایی نظیر ؛ افزایش حقوق و فوق العاده شغل برای نیروهای انسانی که به دلیل کمبود نیرو از تدریس در دوره تحصیلی بالاتر به دوره پایین تر منتقل شده اند ، انگیزه ماندگاری و رغبت آنان برای تدریس در دوره تحصیلی جدید افزایش یابد.
فانی با اشاره به نگارش متن بازنشستگی پیش ازموعد و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی در زمان حضورش در آموزش وپرورش خاطر نشان کرد : اجرای مطلوب موضوعات مصوب به کیفیت اجرای آن ها بستگی دارد و این موارد باید با دقت کافی صورت گیرد .