رکن الدین جوادی در جریان بازدید از پروژه احداث واحد نمکزدایی ٢٢٠ هزار بشکه ای نفت خام در اهواز و نشست با مسئولان این پروژه با بیان این که کالاهای مورد نیاز این پروژه تامین شده است، اظهار کرد: باید با اتخاذ تدابیر مناسب پرشتاب در جهت اتمام این پروژه گام برداریم
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پروژه احداث واحد نمکزدایی اهواز متمرکز را از طرح های با اهمیت این شرکت عنوان کرد و خواستار شتاب بخشی در اجرای آن شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شانا، رکن الدین جوادی در جریان بازدید از پروژه احداث واحد نمکزدایی ٢٢٠ هزار بشکه ای نفت خام در اهواز و نشست با مسئولان این پروژه با بیان این که کالاهای مورد نیاز این پروژه تامین شده است، اظهار کرد: باید با اتخاذ تدابیر مناسب پرشتاب در جهت اتمام این پروژه گام برداریم.
جوادی با اشاره با اهمیت برنامه های نگهداشت و افزایش تولید نفت، بر اصلاح و بهبود فرآیندها برای افزایش بهره وری تاکید کرد.
وی تحول سازمانی و ارتقا ساختارها متناسب با پیشرفت تجهیزات و فناوری های نوین صنعت را از اولویت های شرکت های تابع شرکت ملی نفت ایران برشمرد و گفت: این امر در مناطق نفت خیز جنوب با توجه به گستردگی و پیچیدگی فعالیت های آن باید پرشتاب اجرا شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز روند اجرایی این پروژه را در ماه های اخیر مطلوب ارزیابی کرد و گفت: روند اجرای این پروژه در چند ماه گذشته رشد خوبی داشته است.
حمید بورد افزود: تمام تلاش خودد را به کارمی گیریم تا با بهره برداری از این پروژه در نیمه نخست سال ٩٣، ظرفیت تولید را افزایش دهیم.
بورد با بیان این که این شرکت برای افزایش تولید مطابق با سیاست های وزارت نفت برنامه ریزی کرده است گفت: تحقق برنامه های تولید نیازمند ابزار، تجهیزات و منابع مالی است که باید متناسب با برنامه ها تامین شود.
وی افزایش دکل های حفاری، خدمات فنی حفاری و پروژه های مرتبط با تولید مانند نمکزدایی را از جمله ملزومات افزایش تولید برشمرد و افزود: تامین منابع مالی و ارائه خدمات متناسب با نیروی انسانی از دیگر عواملی است که باید به آن توجه شود.
در ادامه مجری طرح احداث و توسعه واحدهای نمکزدایی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با ارائه گزارشی از جزئیات پروژه احداث واحد نمکزدایی اهواز متمرکز توضیح داد: این پروژه با اعتبار ٣٢٠ میلیارد ریال و ٢٦ میلیون یورو هم اکنون ٦٠ درصد پیشرفت دارد.
مهندس علی ابدالی لرکی افزود: با بهره برداری از این پروژه ٢٢٠ هزار بشکه به ظرفیت فرآورش نفت مناطق نفت خیز جنوب افزوده می شود.