جهانگیریان: به هنگام بروز تاخیر و یا هر گونه مشکلی در روند انجام پروازها ضمن اطلاع رسانی دقیق و صحیح به مسافران در مواقع بروز تاخیرات پروازی، با ذکر دلیل و استقرار فرد پاسخگوی شرکت در فرودگاهها، اجرای کامل دستورالعمل تاخیرات در خصوص پذیرایی و . . . موجبات رضایتمندی مسافران را فراهم کنید.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور در سومین جلسه شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت هوانوردی خواستار اطلاع رسانی به مسافران به هنگام بروز تاخیر و یا هر گونه مشکلی در روند انجام پروازها شد تا موجبات رضایتمندی مسافران فراهم شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت راه و شهر سازی: علیرضا جهانگیریان که در سومین نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی حوزه صنعت حمل و نقل هوایی کشور سخن می گفت، خطاب به تمامی مدیران روابط عمومی شرکت های هواپیمایی تصریح کرد: به هنگام بروز تاخیر و یا هر گونه مشکلی در روند انجام پروازها ضمن اطلاع رسانی دقیق و صحیح به مسافران در مواقع بروز تاخیرات پروازی، با ذکر دلیل و استقرار فرد پاسخگوی شرکت در فرودگاهها، اجرای کامل دستورالعمل تاخیرات در خصوص پذیرایی و . . . موجبات رضایتمندی مسافران را فراهم کنید.
علیرضا جهانگیریان در این نشست از تمامی مدیران روابط عمومی شرکت های هواپیمایی خواستار اطلاع رسانی به مسافران شد و گفت: به هنگام بروز تاخیر و یا هر گونه مشکلی در روند انجام پروازها ضمن اطلاع رسانی دقیق و صحیح به مسافران در مواقع بروز تاخیرات پروازی، با ذکر دلیل و استقرار فرد پاسخگوی شرکت در فرودگاهها، اجرای کامل دستورالعمل تاخیرات در خصوص پذیرایی و . . . موجبات رضایتمندی مسافران را فراهم کنید.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهارداشت: مشکلاتی در پس صنعت وجود دارد که مردم از آن مطلع نیستند و از آنجا که مردم ما بسیار فهیم هستند در صورتیکه مشکلات را صادقانه با آنها در میان بگذارید به طور حتم درک خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: اولین درخواستی که از مدیران روابط عمومی شرکت های هواپیمایی دارم این است که با مردم صادقانه رفتار کنید و در محل فرودگاه و یا هواپیما از اطلاع رسانی به موقع دریغ نکنید.
جهانگیریان با بیان اینکه اطلاع رسانی از وظایف اصلی روابط عمومی ها به شمار می رود، افزود: با هماهنگی سایر بخش های فنی و عملیاتی شرکت مربوطه و کسب اطلاعات لازم از طریق سامانه پیام کوتاه، مسافران را قبل از عزیمت به فرودگاه، از تاخیر بوجود آمده مطلع کنید.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در پایان خواستار تعامل هرچه بیشتر روابط عمومی های صنعت حمل و نقل هوایی با رسانه ها شد و اظهارداشت: شرکت های هواپیمایی موظفند قبل از ورود مسافر به فرودگاه اطلاع رسانی لازم را به عمل آورند همچنین پس از ورود مسافر و مواجه با تاخیر بوجود آمده در پروازها نیز از مسافران مطابق دستورالعمل سازمان هواپیمایی کشوری پذیرایی لازم را به عمل آورند.