تلاش ما پایان دادن به بن بستی است که بر پایه چارچوب غیرمنطقی بنا شده است و تلاش می کنیم به آنچه که در توافق ژنو مورد موافقت قرار گرفته برسیم.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه پس از سه دور مذاکره با همتای آمریکایی خود گفت: تبادل نظرهای خوبی داشتیم و نیازمند مباحث جدی در سطح مدیران سیاسی هستیم .
رییس هیات مذاکره کننده هسته ای ایران روز سه شنبه در چهاردهمین روز مذاکرات وین 6 در جمع خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.وزیر امور خارجه گفت: تلاش ما پایان دادن به بن بستی است که بر پایه چارچوب غیرمنطقی بنا شده است و تلاش می کنیم به آنچه که در توافق ژنو مورد موافقت قرار گرفته برسیم.ظریف تبادل نظر ها با همتای آمریکایی اش را ˈ خوبˈ توصیف کرد و گفت: نیازمند مباحث جدی در سطح مدیران سیاسی هستیم.
وی در بخش دیگری ازاین گفت و گو افزود: بخصوص در واشنگتن آنها نیازمند هستند تصمیمی سیاسی بگیرند درباره این که چه راه حلی وجود دارد و کدام راه حل زمینه را برای توافق هموار می کند. درصورت اتخاذ کدام راه حل، بن بست موجود پایان خواهد یافت.