رئیس ستاد کشوری طرح تحول نظام سلامت گفت: برنامه حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم به منظور ارتقای کیفیت خدمات سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته کشور در حال اجراست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ محمد آقاجانی اعلام کرد: برنامه حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم به منظور ارتقای کیفیت خدمات سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته کشور، با هدف افزایش دسترسی مردم به خدمات و مراقبتهای سلامت در سطح دوم و سوم و جذب و ماندگاری پزشکان در این مناطق تدوین شده و با اجرای آن از طریق پرداختهای تشویقی در مناطق کمتر توسعه یافته، زمینه تمام وقتی پزشکان و در نهایت کاهش پرداخت از جیب مردم، فراهم میشود.
وی افزود: طی برنامه ریزی های به عمل آمده بسته های تشویقی و حمایت های همه جانبه جهت جذب و ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته کشور پیرامون ارتقای عدالت در دسترسی و بهرهمندی مردم به خدمات سلامت در مناطق محروم به عمل آمده است.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ساماندهی مناسب نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی مناطق کمتر توسعه یافته، حذف پرداختهای غیررسمی در این مناطق، اجرای صحیح نظام سطح بندی در بخش نیروی انسانی و خدمات سرپایی و بستری از دستاوردهای اجرای این برنامه در فصل اول برنامه تحول نظام سلامت است.
آقا جانی در ادامه افزود: تمامی پزشکان متخصص، فلوشیپ یا فوقتخصص و پزشکان عمومی شاغل در بیمارستانها و اورژانسهای پیشبیمارستانی که به صورت تماموقت جغرافیایی (اعم از تمام وقت هیات علمی و تمام وقت درمانی)، در مناطق کمتر توسعه یافته کشور مشغول به خدمت میباشند، مشمول این طرح می شوند.
رئیس ستاد کشوری تحول نظام سلامت در پایان گفت: در فصل اول اجرای برنامه 3300 پزشک متخصص در 291 شهر محروم در مشمول برنامه قرار گرفته اند که انتظار می رود تا پایان سال به 5000 پزشک متخصص برسد.