دانشگاه شهید بهشتی تا 10 ماهه پیش تنها با تعداد محدودی از شرکت های دانش بنیان در ارتباط بوده ولی با حمایت معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان، ارتباط و همکاری دانشگاه ها با شرکت های دانش بنیان در رشته های مختلف رو به افزایش است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: نقطه اساسی اقتصاد مقاومتی در کشور تکیه بر شرکت های دانش بنیان است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره گسترش اقتصاد مقاومتی کشور عنوان کرد: اگر ما در رشته های مختلف تمام نیازهایمان را تقویت و از پتانسیل آن استفاده و بر آنها تکیه کنیم و همچنین اقتصادی داشته باشیم که بتواند مقاومت کند می توانیم بر اساس نیاز ها، دانش و کارهایمان را گسترش بدهیم تا کاری دائمی و ماندگار را برای کشورمان به ارمغان آوریم.
وی همچنین افزود: تا به حال فضای جدی برای پیشبرد اهداف اقتصادی دانش بنیان در دانشگاه های کشورمان حاکم نبوده ولی با ایجاد تحرکاتی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه انجام داده منجر به ایجاد انگیزه ای در دانشگاه های کشور شده است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی در ادامه بیان کرد: دانشگاه شهید بهشتی تا 10 ماهه پیش تنها با تعداد محدودی از شرکت های دانش بنیان در ارتباط بوده ولی با حمایت معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان، ارتباط و همکاری دانشگاه ها با شرکت های دانش بنیان در رشته های مختلف رو به افزایش است.
پیوندی همچنین در باره اهداف اقتصادی دانش بنیان خاطر نشان کرد: با تفاهم نامه ای که معاونت علمی در تاریخ 19 مرداد ماه برآورده کرده، برای دانشگاه شهید بهشتی این انگیزه را ایجاد کرده است تا زیر ساخت ها و فضای دانشگاه را به منظور پیشبرد اهداف اقتصادی دانش بنیان حمایت کنیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان پل ارتباطی دانشگاه با صنعت هستند و به منظور نبود ارتباط عملیاتی و فنی دانشگاه شهید بهشتی با صنعت، ایجاد پل ارتباطی محکم بین دانشگاه و صنعت منجر به سود این دو حوزه می شود.
پیوندی درباره دولتی سازی و خصوصی سازی بخش علم و پژوهش اظهار کرد: دولتی سازی و خصوصی سازی بخش علم و پژوهش هیچکدام به تنهایی کارآمد نیستند و باید از هردو بخش در این زمینه استفاده شود.
وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی در بخش خصوصی سازی یکسری نیاز های حکومتی دارد و همچنین یکسری پتانسیل نیز در این بخش وجود دارد که باید از آنها استفاده شود یعنی هم شرکت های دانش بنیان و هم دانشگاه به عنوان کارگزار نظام یکسری نیاز هایی دارند که باید با هم تلفیق شوند تا راه میانبری اتفاق بیافتد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی همچنین بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و فارغالتحصیلان دانشگاه ها، موضوع اقتصاد دانش بنیان را گسترش و با کاربردی کردن پژوهش ها، نیاز های مردم مان را برآورده کنیم.