معاون وزیر ورزش جوانان در امور فرهنگی و پژوهشی گفت: کار در دو حوزه ورزش و جوانان مشکلات خاص خودش را دارد ، اینکه افرادی جمع شوند تا د ر دو حوزه مهم و مختلف کار کنند و سازگار شوند زمان زیادی می برد تا موفقیت های لازم به دست آید.
معاون وزیر ورزش جوانان در امور فرهنگی و پژوهشی با حضور در استادیوی رادیو ورزش و شرکت در برنامه "همیشه با ورزش" به سوالات مجریان این برنامه پاسخ داد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، عبدالحمید احمدی در شروع این برنامه به وضعیت وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: کار در دو حوزه ورزش و جوانان مشکلات خاص خودش را دارد ، اینکه افرادی جمع شوند تا د ر دو حوزه مهم و مختلف کار کنند و سازگار شوند زمان زیادی می برد تا موفقیت های لازم به دست آید.
احمدی در مورد تدوین قانون وزارت ورزش و جوانان که اهمیت بالایی دارد گفت: این قانون باید در دولت گذشته نوشته می شد که ما هیچ اثری از این موضوع نمی بینیم. با ورود گودرزی اولین کار ما تدوین قانون وزارت ورزش و جوانان بود که به زودی این پروژه مهم به سرانجام خواهد رسید.
بعد از صحبت های ابتدایی احمدی در باب تدوین قوانین ، مجریان رادیو از معاون وزیر در مورد کارهای فرهنگی و برنامه های اجرایی در این بخش پرسیدند که میهمان برنامه با بیان اینکه فرهنگ در دل ورزش جای دارد و نمی توان این دو بخش را تفکیک شده دانست ، گفت: من بعد از سالها نقد در حوزه فرهنگ حالا در این بخش پست گرفته ام و مشغول کار شده ام. در حوزه فرهنگ نمی توانیم نگاه مناسبتی داشته باشیم و نگاه مجموعه وزارت ورزش و جوانان در این بخش نگاه مدیریتی است.
این استاد دانشگاه در ادامه با ذکر مثالی در این زمینه گفت: در هر فدراسیونی ، رئیس آن فدراسیون مهم ترین شخص در اجراشدن کارهای فرهنگی است. همین طور در یک باشگاه مدیر عامل نفر اول در زمینه فرهنگ است و حتی مربی یک تیم ورزشی ، وظیفه ای به غیر از کارهای فنی که همان رعایت مسایل اخلاقی و فرهنگی است را برعهده دارد.
در این لحظه مجریان برنامه از احمدی پرسیدند که خروجی فعالیت های فرهنگی وزارت ورزش و جوانان چه بوده است که مشاور وزیر پاسخ داد: ما در عرصه فرهنگ با ضعف آیین نامه ها همراه هستیم و قوانین مشخصی نداریم. به عنوان مثال در یکی از تاثیرگذارترین بخش های ورزشی در کشور به نام لیگ برتر فوتبال دست به کار شده ایم و جلسه ای با مدیران سازمان لیگ داشته ایم تا "نظام نامه اخلاق حرفه ای در ورزش " را تدوین کنیم. این مجموعه قواین می تواند کمک شایانی در زمینه فرهنگ برای ورزش کشور و همین طور جامعه جوان داشته باشد.
وی افزود: ضمن اینکه روح حاکم بر ورزش روح قانون است و آنهایی که در ورزش حضور دارند باید خودشان اخلاق و فرهنگ را رعایت کنند.
در ادامه، بحث حضور بانوان در ورزشگاه ها مطرح شد که معاون وزیر در این مورد گفت: ما به تنهایی نمی توانیم در این مورد تصمیم گیری کنیم. ارگان های مسئول دیگری هم در این زمینه تصمیم گیرنده هستند و همین طور باید نظر علما و مراجع در خصوص حضور بانوان در ورزشگاه ها جلب شود. به هر حال برای این موضوع تلاش می کنیم تا بانوان بتوانند در بعضی از رشته های ورزشی که با اقبال و علاقه عمومی نیز همراه است در ورزشگاه ها حضور داشته باشد.