علاوهبر موارد مذکور 37 کارخانه صنعتی با استفاده از فناوریهای توسعه یافته در خارج از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان راهاندازی شدهاست. فروش شرکتهای مستقر در شهرک هم تا پایان آذرماه سال 92 بالغبر 250 میلیارد تومان بودهاست.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: اعتماد به بخش خصوصی و تأمین مالی پژوهش ها از این طریق یکی از راههای اقتصادی شدن فعالیتهای پژوهشی در کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاون اول رئیس جمهور به همراه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر نیرو، وزیر صنعت و معدن از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند. در این بازدید، دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به همراه دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، دکتر حمید چیت چیان، وزیر نیرو، دکتر محمد رضا نعمت زاده، وزیر صنعت و معدن، دکتر محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و جمعی از معاونان وزرا، از بخش های مختلف این شهرک دیدن کردند و در ادامه نیز، 5 محصول جدید شرکت های دانش بنیان در این شهرک، رونمایی شد.
اعتماد به بخش خصوصی و تامین مالی پژوهش
دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این بازدید ضمن اقتصادی شمردن پژوهش تصریح کرد: پژوهش باید رویکردی هدفدار و کاربردی داشته باشد تا برای حل مسائل مورد استفاده قرار گیرد، در این صورت پژوهش مورد حمایت قرار خواهد گرفت. همچنین اعتماد به بخش خصوصی و تأمین مالی پژوهش ها از این طریق یکی از راههای اقتصادی شدن فعالیتهای پژوهشی است.
وی همچنین اجرایی شدن قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان و بازارسازی برای این شرکتها را از برنامههای اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد.
اجرای 1100 طرح پژوهشی کاربردی
در ادامه دکتر مهدی کشمیری رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به روند توسعه و شکلگیری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اعلام کرد: طی 20 سال گذشته شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان 40 هکتار از اراضی استان برای ساخت، آمادهسازی و به شرکتهای دانشبنیان و بخش خصوصی واگذار شدهاست. طی این اقدامات برای حدود 5 هزار فارغالتحصیل شغل ایجاد شدهاست و 1100 طرح پژوهشی کاربردی برای حل مشکلات حوزه صنعت به انجام رسیدهاست.
وی افزود: علاوهبر موارد مذکور 37 کارخانه صنعتی با استفاده از فناوریهای توسعه یافته در خارج از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان راهاندازی شدهاست. فروش شرکتهای مستقر در شهرک هم تا پایان آذرماه سال 92 بالغبر 250 میلیارد تومان بودهاست.
دکتر کشمیری گفت: هیأت دولت دو مصوبه برای ایجاد کریدور علم و فناوری به عنوان پایلوت در اصفهان به تصویب رساندهاست این کریدورها که تلفیق دو برنامه نوآوری منطقه ای و بخشی است میتواند موتور محرکه عملیاتی شدن اقتصاد دانش بنیان باشد امیدواریم دولت از این مصوبه حمیات کند تا در نهایت به مرحله اجرا برسد.
رونمایی از 5 محصول دانش بنیان
براساس این گزارش، در این بازدید پنج محصول دانش بنیان با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری رونمایی شد. این پنج محصول از سوی شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی و تولید شده اند.
«سیستم وکیوم تراپی زخم»، «فناوری کمپوست تهیه شده به روش نانو بیورآکتور بایوجمی»، «سامانه حفاظت از اطلاعات سرورهای حیاتی (کیهان سری چهار)»، «دانه های رنگی مورد استفاده در مواد شوینده»، «فناوری عملگر خطی» 5 محصولی هستند که توسط دانشمندان و فناوران ایرانی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده اند. بیش از 350 شرکت دانش بنیان در زمینه های مختلف از جمله نانوفناوری، مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، کشاورزی و مواد در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعال هستند.