وزیر ورزش و جوانان امروز برای دیدار با ورزشکاران کاروان ایران وارد دهکده بازی های آسیایی شد و جوایز قهرمانان را به آنان اهداء کرد .
وزیر ورزش و جوانان امروز برای دیدار با ورزشکاران کاروان ایران وارد دهکده بازی های آسیایی شد و جوایز قهرمانان را به آنان اهداء کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی نتایج ورزشکاران را در بازی های آسیایی اینچئون مطلوب خواند و گفت: رقابت قهرمانان ایران فنی و همراه با نمایشی از شان و اخلاق شایسته مردم ایران بود.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه به همراه شاهرخ شهنازی سرپرست کاروان ایران از دهکده بازی ها بازدید کرد و در دیدار با ورزشکاران تیم های مختلف از وضع اردوی آن ها و شرایط فنی آنان سئوال کرد.
گودرزی در زمان اهدای جایزه احسان حدادی به او گفت: آقای حدادی منتظر طلای المپیک شما هستیم.امین نیک فر پرتاب کننده وزنه تیم ملی دوومیدانی ایران نیز در این بازدید به وزیر ورزش و جوانان قول طلای بازی های آسیای را داد و گفت: برای کسب عنوان قهرمانی کاملا آماده هستم.
وزیر ورزش و جوانان نیز در ادامه این بازدید با شهردار دهکده بازی های آسیایی دیدار کرد و شهردار دهکده اینچئون به گودرزی گفت: کاروان ورزشی ایران یکی از منظم ترین تیم های شرکت کننده در این بازی ها است.
وزیر ورزش و جوانان فردا شب به تهران باز می گردد.