وزیر آموزش و پرورش در مراسم هفدهمین دوره شوراهای دانشآموزش گفت: این انتخابات تمرینی برای تقویت اجتماعی و سیاسی دانشآموزان است و نقش مهمی را ایفا میکند.
علیاصغر فانی در مراسم هفدهمین دوره انتخابات شوراهای دانشآموزی که به صورت نمادین در دبیرستان نمونهدولتی الغدیر شهرستان پاکدشت برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالم از اینکه در این دبیرستان خوب و منظم حاضر میشوم و چنین انتخاباتی را شاهد هستم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی د ولت به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی افزود: در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی شش ساحت تربیتی داریم. ساحت اول، ساحت تربیت علمی است که دانشآموزان باید در مدرسه در جریان آخرین تحولات علمی روز قرار گیرند. تربیت اجتماعی و سیاسی ساحت دوم است که دانشآموزان در آن یاد میگیرند چگونه با دیگران تعامل داشته باشند که بحث انتخابات شوراهای دانشآموزی و آماده شدن برای آینده در این قسمت قرار میگیرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تربیت جسمانی و بدنی سومین ساحت تربیتی بهشمار میآید افزود: دانشآموزان باید در مدرسه به جسم و سلامت خویش اهمیت بدهند و به آن بپردازند. تربیت حرفهای و اقتصادی هم چهارمین ساحت است که دانشآموزان در مدرسه باید یک فن را بیاموزند تا بتوانند در اقتصاد آینده کشور سهیم باشند.
فانی ادامه داد: تربیت اعتقادی و اخلاقی پنجمین ساحت تربیتی اسلام است که دانشآموزان در آن احترام به دیگران را آموزش میبینند و اعتقادات خودشان را ارتقاء خواهند داد.
وی ادامه داد: هرچه انتخابات شورای دانشآموزی تقویت شود ساحت اجتماعی و سیاسی که نفع مهمی را برای آینده این دانشآموزان دارد تقویت میشود. کسانی که در شوراها انتخاب میشوند برنامهریزی، هدایت و کنترل را میآموزند و این دانشآموزان میتوانند به مدیریت مدارس کشور کمک کنند و در این مدیریتها مشارکت خواهند کرد.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه معلمان کشور علیرغم همه مشکلاتی که دارند و فشارهایی که تحمل میکنند همیشه در صحنه حاضر میشوند گفت: این حضور در صحنه نظام تعلیم و تربیت را سامان میدهد. امیدوارم دولت و مجلس محترم در برنامه ششم توسعه تلاش بیشتری داشته باشد تا وضعیت آموزش و پرورش از اینکه هست بهتر شود. آنها کمکهای زیادی انجام دادهاند و از این کمکها تشکر میکنم اما امیدوارم از لحاظ انگیزشی برای معلمان در سال 94 شاهد تحولات چشمگیری باشیم.